VILA UNIFAMILIALA ZONA EMINESCU/TUNARI

219.000 €
  • Bucuresti, Eminescu
  • ID proprietate: RMX4983
Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă186 mp suprafaţa construită224 mp suprafaţa teren215 mp suprafaţa curte110 mp camere6 dormitoare4 etajeP băi2 anul construcţiei1950 tip imobilcase actualizat la01.11.2017

Descriere


Am placerea sa va prezint spre vanzare o casa cocheta, realizata cu regim de inaltime P+1E, situata pe una dintre strazile cu sens unic de circulatie din zona Eminescu/Tunari.

Constructia a fost achizitionata de catre actualii proprietari in anul 1996, iar imediat dupa achizitionare acestia au realizat lucrari de consolidare si renovare a acesteia, la cele mai inalte standarde.

Compartimentarea permite existenta a cel putin 3 dormitoare, spatiile fiind flexibile oricaror altor destinatii. Bucataria este impartita in zona de dining si zona de pregatire a mesei, iar in zona de curte din spatele constructiei se poate amenaja un foisor in care, in zilele insorite din sezonul cald, viitorii proprietari pot sa se bucure de servirea mesei in aer liber.
Exista la parterul imobilului o camera cu destinatia de spalatorie/uscatorie, care poate fi accesata atat din interiorul constructiei cat si din curtea acesteia.

Curtea se desfasoara pe doua laturi: pe laterala constructiei, unde exista posibilitatea accesului auto si pe zona din spatele constructiei.

Amplasamentul central insa ferit de neplacerile traficului auto intens, accesul rapid catre toate punctele de interes necesare traiului urban si caldura cu care aceasta proprietate invaluie pe oricine ii trece pragul, fac din aceasta proprietate caminul ideal pentru oricine isi doreste un camin in care sa se simta "acasa".

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz
Alte spaţii
Curte
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare