Casă / Vilă cu 6 camere de vânzare în zona Bunloc

155.000 € (517 €/mp)
  • Sacele, Bunloc
  • ID proprietate: RMX11693

Caracteristici


suprafaţa utilă300 mp suprafaţa construită360 mp suprafaţa teren406 mp camere6 dormitoare4 etajeP+1E băi3 anul construcţiei2007 tip imobilcase actualizat la17.02.2018

Descriere


Propunem spre vanzare o vila cu 7 camere situata in Brasov, zona Bunloc. Proprietatea este formata din doua corpuri de cladire construite in 2009 si respectiv 2012 din caramida Porotherm, pe o structura de rezistenta din beton armat.
Prima cladire are o suprafata de 220 mp si un regim de inaltime D+P+E. Este structurata astfel: Demisol - o camara de 25 mp si un garaj de 28 mp; Parter - sufragerie, birou, grup sanitar, bucatarie si 2 holuri; Etaj - 3 dormitoare si baie (dormitorul matrimonial are si un balcon inchis).
A doua cladire are o suprafata de 112 mp si un regim de inaltime P+E. Aceasta se poate amenaja dupa dorinta cumparatorului. Starea proprietatii este foarte buna, constructiile fiind izolate termic cu polistiren de 10 cm si avand ferestre cu tamplarie PVC si geam termopan, si incalzire centrala pe gaz. Terenul aferent locuintei are o suprafata de 400 mp si doua deschideri stradale de 14 ml si respectiv 29 ml. Ca utilitati dispune de apa, canalizare, curent electric si gaze.
Proprietatea este situata in cartierul Bunloc, in apropiere de Ramada Hotel. Este o zona linistita cu constructii de case, cu scoala, gradinita si centre comerciale (Selgros, Metro, Carrefour) in vecinatate.
Zona este foarte pitoreasca, cu peisaje superbe, telegondola care urca pe muntele Bunloc , partie de schi si loc special pentru zbor cu parapanta. Proprietatea este libera de orice sarcini , fiind disponibila pentru vanzare.
Pret pentru ambele corpuri: 190000 Euro

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Aragaz Frigider
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte Debara WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare