Vila deosebita in Andrei Muresanu

499.000 € (1.996 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Andrei Muresanu
  • ID proprietate: RMX8449
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă250 mp suprafaţa construită300 mp suprafaţa teren591 mp camere6 dormitoare3 etajeD+P+1E+Pod băi2 anul construcţiei2001 tip imobilcase actualizat la18.01.2018

Descriere


EXCLUSIVITATE! Comision 0% la cumparare! RE/MAX Exclusive va propune spre vanzare o vila deosebita, situata intr-o zona exclusiva de case a cartierului Andrei Muresanu. Cu regim de inaltime D+P+E, cu o compartimentare bine gandita si functionala, cu spatii generoase si bine vitrate, cu suprafata utila de 250 mp si teren aferent de 591 mp.
La demisol avem camera centralei, pivnita, hol, debara, casa scarii. Parterul este compus din holul de acces, birou, baie, living generos si luminos, bucatarie cu loc de servire a masei care comunica cu livingul printr-o usa glisanta, casa scarii si doua terase.
La etaj, sunt 3 dormitoare mari si luminoase( doua dintre ele cu dressing) o camera de baie cu surafata generoasa si doua geamuri, casa scarii, hol, 2 balcoane si o terasa. Finisajele sunt alese cu mult bun gust si de calitate, parchetul este de stejar. Planseul care separa etajul de pod este din beton, iar inaltimea este suficienta pentru a permite viitorilor proprietari sa il amenajeze oferindu-i alta destinatie. Cadrul exterior este la fel de relaxant si reconfortant, curtea fiind frumos amenajata. In curte sunt si doua garaje din caramida., accesul in garaje fiind din strada. Zona este foarte frumoasa si linistita, iar privelistea pe care o poti admira de pe terasele de la etaj este minunata.
Va recomand cu caldura aceasta oferta.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Scară interioară Șemineu
Alte spaţii
Pivniță
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare