EXCLUSIVITATE RE/MAX Grup de Lux! Vanzare vila în cart Andrei Muresanu

575.000 € (1.278 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Andrei Muresanu
  • ID proprietate: RMX7416
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă350 mp suprafaţa construită420 mp suprafaţa teren587 mp camere6 dormitoare3 etaje1S+P+M băi3 anul construcţiei2005 tip imobilcase actualizat la19.02.2018

Descriere


EXCLUSIVITATE! Comision 0% la cumparare!
RE/MAX Grup de Lux ofera la vanzare o vila de exceptie, situata intr-o zona exclusiva de case a cartierului Andrei Muresanu. Pozitia in care este amplasata casa este deosebita, iar compartimentarea, vecinatatile si linistea din zona îi aduc plusvaloare.
In amenajarea acestei case si-a pus amprenta proprietara, un cunoscut designer clujean care a pus accentul pe confortul familiei prin alegerea unor solutii emotional estetice.
Cu regim de inaltime S+P+E+M, cu o compartimentare bine gandita si functionala, cu spatii generoase si bine vitrate, cu suprafata utila de 350 mp si teren aferent de 587 mp, oferta este deosebita ca pret si calitate!
Parterul este impresionant prin spatiile deschise si generoase si prin proportiile bine alese si se compune din holul de acces, un living/dining mare si bine vitrat, un birou spatios, o camera hobby, bucataria cu loc de luat masa si casa scarii. Zona de zi este de tip open-space, cu trecere fluida de la o functiune la alta. Delimitarea livingului de zona de dining este aproape imperceptibila, iar bucataria pastreaza un aspect aerisit si se integreaza perfect in imaginea de ansamblu. Peretii si accesoriile pentru ferestre au culori neutre si creeaza o atmosfera confortabila si relaxanta in fiecare încapere.
La etaj, cele trei dormitoare continua linia de amenajare a casei, iar baia dormitorului matrimonial si baia care deserveste celelalte doua dormitoare sunt in nuante calde si sunt utilate si mobilate cu mult bun gust.
Mansarda are 100 mp si destinatia ei este de dressing foarte bine organizat pentru toata familia.
La subsolul casei se afla un garaj de 16 mp, camera centralei termice si spatii de depozitare la rece.
Cadrul exterior este la fel de relaxant si reconfortant si gândit in detaliu. Terasa generoasa, amenajata atent, florile proaspete si gazonul verde, inconjurat de copaci, zona de relaxare cu jacuzzi, sunt suficiente pentru a te deconecta de agitatia si stresul cotidian.
Oferta se adreseaza celor care isi doresc o casa cu multa personalitate, intr-o zona buna si linistita a orasului!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet
Dotări imobil
Acoperiș Interfon Spații agrement Uscătorie
Dotări
Aragaz Frigider Jacuzzi Mașină de spălat vase Scară interioară Șemineu Sistem de alarmă
Alte spaţii
Curte Grădină Saună WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare