Vanzare vila 6 camere zona Ciresilor

250.000 € (693 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Andrei Muresanu
  • ID proprietate: RMX1123
Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă361 mp suprafaţa construită433 mp suprafaţa teren709 mp camere6 dormitoare4 etaje1S+D+P+1R băi5 tip imobilcase actualizat la15.05.2018

Descriere


EXCLUSIVITATE! Comision 0% la cumparare!
REMAX Grup de Lux ofera la vanzare in zona de case a cartierului Zorilor, in apropiere de strada Ciresilor, o vila deosebita cu 6 camere, cu regim de inaltime D+P+M, suprafata utila 361 mp, iar terenul aferent are 709 mp.
Demisolul cuprinde holul de acces, spalatoria, o bucatarie spatioasa, un birou, camera centralei tehnice, o camera destinata spatiul tehnic care deserveste piscina si casa scarii.
Parterul casei este format din holul de acces cu casa scarii, bucataria cu loc de luat masa, un spatiu pentru depozitare, camera de zi, o baie spatioasa si dormitorul matrimonial cu un dressing incapator, o baie si iesire pe terasa casei. Tot la parterul casei este garajul pentru doua masini, cu acces direct in casa.
Mansarda are 3 dormitoare luminoase, 2 bai, 1 dressing si doua terase mari.
In ansamblul ei, casa este una compacta, bine gandita si functionala, avand atat spatii de zi cat si de relaxare. In gradina casei, pe langa zona verde, este si o piscina, ideala pentru petrecerea timpului liber.
Casa se vinde semifinisata, viitorul proprietar avand posibilitatea sa atribuie o alta destinatie spatiilor existente.
Oferta este una de exceptie pe piata imobiliara clujeana!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare Curent Gaz
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare