vanzare casă cu 6 camere, Dobolii de Jos.

108.000 € (671 €/mp)
  • Dobolii de Jos
  • ID proprietate: RMX9941
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă161 mp suprafaţa construită193 mp suprafaţa teren1079 mp suprafaţa curte1079 mp camere6 dormitoare4 etajeD+P+1E băi3 anul construcţiei2013 tip imobilcase actualizat la08.01.2018

Descriere


RE/MAX Central propune spre vanzare o casa cu 6 camere, construita din lemn masiv si boltari in anul 2013, amplasata pe un teren cu suprafata totala de 1079 mp, situata in satul Dobolii de Jos, la 9 km de Sfantu Gheorghe.
Pozitionarea casei spre punctele cardinale Sud-Est, izolatia este facuta cu polistiren grafitat la exterior si vata bazaltica la interior, centrala este pe lemne, ceea ce ofera un confort termic sporit si cheltuieli de intretinere extrem de mici pe parcursul iernii.
Proprietatea este impartita in doua corpuri cu accese separate si cu hol de comunicare intre cele doua.
Parterul se compune din cele doua holuri de acces, living, bucatarie, o baie, dormitor si al doilea acces la etaj catre un dormitor matrimonial cu balcon.
Etajul are un hol de distributie, 2 dormitoare luminoase, dressing si un grup sanitar generos.
La constructia proprietatii, inclusiv finisajele interioare, au fost folosite cele mai bune materiale, podelele au fost izolate si imbracate in pluta, parchet melaminat triplu stratificat in bucatarie iar grupul sanitar de la etaj a fost hidroizolat cu material de calitate si imbracat in pluta, oferind un confort termic sporit.
Acoperisul casei este din tabla tip tigla, iar in momentul montarii, actualul proprietar a optat si pentru montarea a doua panouri solare pentru apa calda menajera.
Casa este foarte bine amplasata pe teren, ramanand spatiu suficient atat pentru curte, cat si pentru gradina, garaj dublu si bucataria de vara.
Locatia este ideala pentru o familie care isi doreste o casa, intr-o zona linistita si aerisita ferita de tumultul orasului.
Comision 0% la cumparator.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aragaz Frigider Scară interioară
Alte spaţii
Curte Debara Grădină Pivniță WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare