EXCLUSIVITATE! Vanzare vila langa Gradina Botanica

475.000 € (1.638 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Semicentral
  • ID proprietate: RMX7772
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă290 mp suprafaţa construită350 mp suprafaţa teren1290 mp camere6 dormitoare4 etajeD+P+M băi4 anul construcţiei2003 tip imobilcase actualizat la07.09.2017

Descriere


EXCLUSIVITATE! Comision 0% la cumparare!
REMAX Grup de Lux ofera la vanzare o proprietate rezidentiala de exceptie in zona Ciresilor. Situata pe o parcela de 1290 mp, cu o suprafata utila de 290 mp, constructia este una clasica, realizata in anul 2003. Accesul se face direct din strada Ciresilor, pe un drum de cca 12 m, aflat in proprietate. Acest lucru ii confera o mare intimitate, iar locuinta se afla in mijlocul unei oaze de verdeata/vegetatie matura.
Proprietatea are pe o latura un mic parau, iar expunerea este sudica. Este o locuinta efectiv invadata de soare pe tot parcursul zilei.
Vila este dispusa D+P+M, construita pe fundatie de beton cu zidarie de caramida.
D: sala sport, sauna, magazie, hol, casa scarii, pivnita, centrala termica, terasa inchisa.
P: camera de zi, sufragerie, bucatarie, camara, living, birou,baie, hol, casa scarii, garaj cu 2 boxe, terasa. Casa detine la parter si un apartament-extensie de 1 camera, cu baie proprie si acces separat, potrivit pentru musafiri sau oricarei alte functiuni.
M: 3 dormitoare, baie, hol, casa scarii.
Gradina este una matura (mai bine de 10 ani), se poate vedea implicarea si placerea cu care actualii proprietari au gandit-o si au ingrijit-o. Fiecare coltisor are personalitate, gasim o multitudine de specii de plante si arbusti atent pozitionati si "asortati" cu celelalte plante din apropiere. De asemenea, pomi fructiferi roditori.
Exista o piscina in forma inca bruta (mai precis, fara placari), dar functionala, pozitionata in zona cea mai insorita a gradinii.

Este proprietatea perfecta pentru clientii care apreciaza intradevar una dintre cele mai bune zone ale Clujului, un loc curat si bine ingrijit, o gradina superba si o proprietate cu adevarat rara.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Acoperiș Piscină exterioară Uscătorie
Dotări
Aer condiționat Scară interioară
Alte spaţii
Curte Grădină WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare