Vila cu piscina-vedere la lac in Paradisul Verde - Corbeanca

395.000 € (1.667 €/mp)
  • Corbeanca
  • ID proprietate: RMX3289

Caracteristici


suprafaţa utilă237 mp suprafaţa construită284 mp suprafaţa teren997 mp suprafaţa curte777 mp camere6 dormitoare4 etajeP+1E băi4 anul construcţiei2008 tip imobilcase actualizat la06.08.2018

Descriere


Va prezentam spre vanzare o vila P+1, cu amprenta la sol de 145 mp si o suprafata totala desfasurata de 284 mp, amplasata pe un teren de 997 mp, vila ce a fost construita de catre proprietar pentru a fi locuita si nu pentru comercializare. Astfel, nici un detaliu nu a fost neglijat: de la calitatea materialelor, echipamentelor si instalatiilor, pana la calitatea asamblarii si finisajelor.
Proprietatea este amplasata in, poate cel mai apreciat si exclusivist ansamblu rezidential, pozitionat in afara orasului, "Paradisul Verde", o locatie binecunoscuta pentru confortul si siguranta oferite celor care-l locuiesc. Dispunerea aerisita a proprietatilor, aleile largi, spatiile verzi foarte bine intretinute, aerul curat, linistea si curatenia fac din acest complex destinatia preferata a multor familii care doresc sa locuiasca departe de tumultul, aglomeratia si poluarea orasului.
Suprafetele incaperilor din interiorul vilei sunt generoase si luminoase, atingandu-se astfel un nivel de confort ridicat, specific unui stil de viata modern si linistit.
Curtea cu gradina matura este atent ingrijita si gazduieste deopotriva piscina (40 mp), zona de gratar, acoperita de o constructie tip foisor (36 mp) si amenajata in consecinta, spatiu suficient de joaca pentru copii, zona de gazduire a animalelor de companie si o terasa deschisa.
Toate acestea se concretizeaza intr-o adevarata investitie de suflet, care asigura conditiile necesare unui trai confortabil, relaxat si sigur, intr-un cadru natural deosebit.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon Pază permanentă Piscină exterioară Spații agrement Uscătorie
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Scară interioară Șemineu Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Curte Irigații WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare