Vila exceptionala - de vanzare - P + 1E + M - 6 camere - PIPERA

627.000 € (1.737 €/mp)
  • Bucuresti, Pipera
  • ID proprietate: RMX2118

Caracteristici


suprafaţa utilă361 mp suprafaţa construită470 mp suprafaţa teren500 mp suprafaţa curte354 mp camere6 dormitoare4 etajeP+1E+M băi4 anul construcţiei2009 tip imobilcase actualizat la02.08.2017

Descriere


Aceasta vila inventiv proiectata, se bucura de una dintre cele mai linistite pozitionari din zona Pipera, la adapost de traficul intens, dar cu acces imediat catre centrul Bucurestiului. Proiectata intr-un stil unic si distinctiv, vila are un design ce dispune de un spatiu central generos (living, dining, bucatarie), remarcabil de creativ. Intrarea principala in casa este placata cu travertin, acelasi aspect regasindu-se pe intregul parter, scarile de acces la etaj si holurile etajului. Lumina naturala se revarsa inauntru dezvaluind aceasta zona de zi incantatoare, incluzand un semineu functional cu lemn, incastrat in marmura, care alaturi de pardoseala cu aspect natural, ofera o continuitate lina a nuantelor peretilor, pe alocuri decorate cu tapet discret. Lumina artificiala, realizata prin candelabre si banda de led continua, monocroma, se imbina perfect in atmosfera confortabila.
Bucataria principala deschisa, este complet utilata cu mobilier fabricat in Ungaria, blaturi de 7 cm grosime, glisiere si sertare Blum, hota & plita vitroceramica AEG, masina de spalat vase incorporata in mobilier. Exista si o a doua bucatarie, montata in camera tehnica, pentru un plus de intimitate si pentru a nu lasa mirosurile sa patrunda in celelalte incaperi.
Parterul este dotat de asemenea cu baie completa, cu cada, avand peretii placati partial cu ceramica portelanata si mosaic, importate din Spania.
Tot la parter gasim garajul acoperit, pentru o masina, si camera tehnica, care adaposteste si centrala Hermann Thesi Condensing, boilerul, cele 3 pompe digitale, controlate prin intermediul senzorilor programabili prezenti la fiecare etaj, s.a.
La etaj, in zona de noapte, se ragsesc cele 4 dormitoare generoase si doua bai. Din dormitorul matrimonial principal se acceseaza camera dressingului, separata prin intermediul a doua usi culisante lateral, si terasa cu vedere la partea principala a curtii. Baia acestui dormitor, separata de acesta printr-o usa de sticla transparenta, batanta, este dotata cu Jacuzzi cu hidromasaj, aeromasaj si cromaterapie, pentru doua persoane, si monitor TV.
Accesul in mansarda open space se face pe scara cu trepte din lemn si balustrada din fier forjat, printr-o usa culisanta. Mansarda are baie proprie si iesire catre o terasa neacoperita, cu iluminare nocturna de intensitate variabila.
Achizitionata in 2013 de actualul proprietar, vila a fost reconditionata 100% pana la cel mai mic detaliu, incepand cu interioarele, fatada, aleile, rampa auto, constructia foisorului si a statiei de tratare a apei, amenajarea gradinii (conifere mature, gazon, zona decorativa acoperita cu scoarta de copac), instalarea de multiple sisteme automatizate pana la reamenajarea gardului. Daca mai adaugam si panourile solare, ne dam seama ca acestei proprietati nu-i lipseste nimc pentru a fi considerata locul ideal pe care sa-l numesti “acasa”.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aragaz Frigider Jacuzzi Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Scară interioară Șemineu TV
Alte spaţii
Curte Grădină Irigații WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare