Casă / Vilă cu 6 camere de vânzare

395.000 € (1.097 €/mp)
  • Stefanestii de Jos
  • ID proprietate: RMX17242
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă360 mp suprafaţa teren2700 mp suprafaţa curte2500 mp camere6 dormitoare4 etajeP+1E băi4 anul construcţiei2005 tip imobilcase actualizat la21.07.2018

Descriere


RE/MAX Estates va propune pentru cumparare, o vila situata in imediata apropriere a soselei Andronache, in Stefanestii de Jos, la exact 800 m de pasajul care traverseaza DNCB.
Proprietate construita in anul 2005, cu toate utilitatile, cu finisaje de inalta calitate, cu jaluzele electrice, incalzirea este pe doua zone, prin pardoseala la parter, si cu calorifere la etaj. Semineul din livingul generos poate oferi pe langa serile speciale in care sa va reveniti dupa o zi de munca, chiar caldura de care este nevoie.
De asemnea, la parter se afla un birou, si o garsoniera separata de restul casei, cu intrare separata.La etaj, exista 3 dormitoare, unul matrimonial cu baie proprie si posibilitatea unui dressing generos si alte doua dormitoare cu o baie destinata acestora.
Dar, elementul de rezistenta est curtea. Nu mai putin de 2500 mp. O oaza de liniste si aer curat. Pomi fructiferi, pomi exotici, un loc special amenajat pentru un barbeque cu absolut tot ce este necesar. Greu de explicat. doar cand o vezi , poti realiza ce energie pozitiva ofera atata natura.
In final, sa nu neglijam garajul cu doua locuri de parcare, unde pe langa gararea masinilor, este si un spatiu in care iti poti scoate la suprafata calitatile de mic mestesugar.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare