EXCLUSIVITATE! Vanzare casa frumoasa in Salicea

175.000 € (678 €/mp)
  • Salicea
  • ID proprietate: RMX15113
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă258 mp suprafaţa construită310 mp suprafaţa teren2100 mp camere6 dormitoare3 etajeP+1E+Pod băi3 anul construcţiei2011 tip imobilcase disponibilitate1 luna actualizat la03.07.2018

Descriere


EXCLUSIVITATE RE/MAX Grup de Lux! Comision 0% la cumparare!
REMAX Grup de Lux ofera la vanzare o casa frumoasa cu 6 camere, in Salicea, la 12 km de Cluj. Dispusa pe doua nivele, P+E, cu o suprafata utila de 258 mp si teren aferent de 2100 mp, casa este compartimentata astfel: la parter: hol de acces, o bucatarie utilata modern, un living cu iesire pe terasa si cu loc de luat masa, un birou, o baie spatioasa, o debara si casa scarii, iar la etaj sunt trei dormitoare, doua bai, un hol, trei dressinguri si o debara. Dormitorul matrimonial si baia aferenta nu sunt amenajate, asa ca viitorii proprietari le pot personaliza.
Curtea este generoasa, amenajata cu gazon natural si plante perene, oferind proprietatii un plus de valoare.
Casa este functionala si bine compartimentata, iar zona in care este situata este foarte linistita. Aici s-a format o comunitate relativ noua, iar in apropiere exista spa-uri cu piscine, un manej, un parc de animale, toate perfecte pentru petrecerea timpului liber.
Potentialul acestei locatii este de luat in considerare si in cazul in care se doreste realizarea unei investitii tinând cont de pozitia terenului aferent, configurarea spatiului interior si privelistea deosebita spre toate directiile!
Retrasa de la aglomeratia citadina si totusi cu toate facilitatile la indemana, proprietatea isi asigura locul intre ofertele atractive existente pe piata in aceasta perioada.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Curent Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Șemineu
Alte spaţii
Curte Grădină WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare