Vila cocheta P+1+M-6 camere-gradina, garaj, Padurea Petresti

220.000 € (748 €/mp)
  • Corbeanca
  • ID proprietate: RMX14672
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă294 mp suprafaţa construită411 mp suprafaţa teren803 mp suprafaţa curte803 mp camere6 dormitoare4 etajeP+1E+M băi3 anul construcţiei2011 tip imobilcase actualizat la19.06.2018

Descriere


Va prezentam spre vinzare o vila P+1+M, cu amprenta la sol de 150 mp., amplasata pe un teren de 802 mp., pe linga cei 103 mp. de cota indiviza din drumul de servitute, vila construita de catre proprietar si finalizata in anul 2011, pentru a fi locuita si nu pentru vinzare. Astfel nici un detaliu nu a fost neglijat: de la calitatea materialelor, echipamentelor si instalatiilor, pina la calitatea asamblarii si finisajelor. Curtea este atent ingrijita si gazduieste deopotriva zona de gratar-terasa, magazie/depozitare-zona tehnica, locuri de joaca pentru copii, spatiu suficient pentru animale de companie, zona/garaj cu doua locuri de parcare si variate elemente de peisagistica, integrate in gradina matura care inconjoara intreaga proprietate.
Proprietatea este pozitionata intr-o zona extrem de linistita si cu vecini de buna calitate, retrasa fata de soseaua principala care strabate Comuna Corbeanca, in satul Petresti, in apropierea Padurii Petresti, accesul fiind asigurat pe un drum de servitute.
Proprietatea este dispusa pe trei niveluri, parter, etaj si mansarda, cu urmatoarea impartire: hol de acces, living, bucatarie semi-deschisa, baie, zone de depozitare si acces spre spatiul tehnic plus terasa acoperita la parter, trei dormitoare (unul dintre acestea matrimonial cu baie proprie), balcon, doua bai scara si hol acces camere la etaj si un "open space" generos la mansarda.
Sint de amintit citeva dintre dotarile de calitate ale imobilului: ferestre cu timplarie termopan PVC; centrala termica VIESSMANN, cu alimentare peleti automatizata, panouri solare KINGSPAN, boiler ACM 400 litri, serpentina dubla; bucatarie echipata si mobilata complet; dedurizator AR ECOWATER-SUA; sistem de filtrare si UV apa de consum-potabila; interfon; parchet masiv din stejar la parter-scara acces etaje si parchet laminat in restul vilei. Garajul din proprietate poate gazdui doua autoturisme, pe linga locurile de parcare exterioare. Costurile de intretinere lunare ale proprietatii nu depasesc in medie suma de 700 RON, datorita dotarilor tehnice de exceptie si a izolatiilor de care beneficiaza constructia, a materialelor de constructie (izolatie 10 cm., vata bazaltica ISOVER de 10 cm. si spuma poliuretanica CLOSED CELL pentru izolarea mansardei, pereti din caramida, atit la exterior/38 cm., cit si pentru compartimentarile interioare/20 cm.)
Toate acestea se concretizeaza intr-o adevarata investitie de suflet, care asigura conditiile necesare unui trai confortabil, relaxat, sigur si modern intr-un cadru natural deosebit! Va invitam sa descoperim impreuna, in cadrul unei vizite de prezentare, proprietatea descrisa mai sus!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Spații agrement
Dotări
Aer condiționat Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Scară interioară
Alte spaţii
Curte Debara Grădină Irigații WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare