EXCLUSIV – Casa de vis - inchiriere vila in Mogosoaia, 975 euro, comision 0

975 €/lună (5 €/lună/mp)
  • Mogosoaia
  • ID proprietate: RMX11313
Comision 0% Exclusivitate

Video


Caracteristici


suprafaţa utilă207 mp suprafaţa construită256 mp suprafaţa teren435 mp suprafaţa curte307 mp camere6 dormitoare3 etajeP+1E+Pod băi3 anul construcţiei2015 tip imobilcase actualizat la19.02.2018

Descriere


Doriti sa va bucurati de tot confortul vietii la casa, intr-un loc linistit si aerisit, dar sa beneficiati totusi de acces rapid spre centrul capitalei?

In Mogosoaia – una din cele mai potrivite zone rezidentiale din imediata proximitate a Bucurestiului, la doar cca 20 de minute de mers cu masina fata de Piata Victoriei sau de Aeroportul Otopeni, va asteapta o casa deosebita, construita in anul 2015 dupa un concept modern, cu preocupare pentru calitate si cu respectarea celor mai noi standarde in domeniu.
Aceasta are o curte frumos amenajata cu loc de joaca pentru copii, gradina cu gazon si sistem de irigatie automat, inconjurata de un gard solid din piatra care va garanteaza intimitatea.

Unul dintre avantajele acestei locuinte il reprezinta garajul integrat cu usa automatizata, gratie caruia masina dumneavoastra se pastreaza curata mai mult timp si va asteapta la o temperatura potrivita chiar si pe un ger naprasnic.
De asemenea, imobilul iese in evidenta prin finisajele de cea mai buna calitate, incaperile spatioase care sunt scaldate in lumina naturala ce patrunde prin ferestrele mari, precum si prin sistemul de alarma si supraveghere video.
La parter, remarcam livingul generos care permite o amenajare fara constrangeri pentru petrecerea timpului intr-un mod cat mai placut, bucataria modern utilata si biroul special gandit pentru momentele in care lucrati de acasa. Totodata regasim un grup sanitar, usa de acces in garaj si in camera tehnica care adaposteste centrala termica.
Scara acoperita cu lemn masiv ne duce la etaj unde ne asteapta dormitorul matrimonial cu dressing si baie proprie, doua dormitoare mai mici pentru copii sau oaspeti deservite de o baie separata, precum si o camera de hobby (deasupra garajului).
Podul nu este locuibil, dar poate fi folosit fara probleme ca spatiu de depozitare.
Toate acestea asteapta sa fie descoperite si utilizate de catre noul chirias, care nici nu va plati comision la inchiriere.
Dati-ne un telefon pentru detalii si apoi treceti pe la sediul nostru pentru a vedea mai multe imagini si a discuta mai mult despre cum va puteti creste calitatea vietii cu cele mai mici costuri, din perspectiva locuirii.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Scară interioară Sistem de alarmă
Alte spaţii
Curte Grădină Irigații WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare