Domenii, Vila de vanzare, 8 camere, 100 mp curte libera.

2.650 €/lună (10 €/lună/mp)
  • Bucuresti, Domenii
  • ID proprietate: RMX15333
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă262 mp suprafaţa construită291 mp suprafaţa teren215 mp camere6 etaje1S+P+1E+M băi3 anul construcţiei1941 tip imobilcase actualizat la18.07.2018

Descriere


Vila beneficiaza de un acces rapid si usor catre toata zona de Nord a Bucurestiului, fiind situata pe o straduta linistita.
Construita in 1941 si renovata complet interior si exterior in 2010, vila are o suprafata totala de 291 mp si un teren total de 215 mp si se compune din: living-dining, bucatarie modern mobilata si echipata, camara, 5 dormitoare, 3 bai, terasa, balcon plin de muscate, spatiu deschis la mansarda pentru fitness sau hobby. In curtea din spate exista loc destinat pentru barbeque, cu o masuta cu umbrela si scaune.
Vila este dotata cu alarma si aer conditionat, finisajele au fost alese cu grija: usi si ferestre din stejar cu geamuri de termopan, scarile imbracate in lemn masiv de stejar, parchet masiv de stejar, faianta, gresie si obiecte sanitare de import (Spania, Italia).
Vila este frumos proportionata si este adecvata atat pentru sediul unei companii, cat si pentru resedinta, clinica, birou notarial sau de avocatura, firme de consultanta financiara, etc.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Aer condiționat Scară interioară Sistem de alarmă
Alte spaţii
Curte
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare