Decebal, Penthouse de vanzare, 6 camere, 67 mp tereasa

499.000 € (1.782 €/mp)
  • Bucuresti, Decebal
  • ID proprietate: RMX14348
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă279.95 mp suprafaţa curte67 mp camere6 dormitoare5 etaje10 / P+10E băi3 anul construcţiei1990 tip imobilapartamente actualizat la21.03.2018

Descriere


REMAX Estates va prezinta un apartament tip penthouse cu o vedere panoramica greu de egalat, situat intr-o zona exclusivista si cu un extraordinar simt estetic impregnat in design-ul sau interior.

Dispunand de un spatiu mai mult decat generos, cele 6 camere, terasa, bucataria si cele 3 bai sunt ingenios configurate pe o suprafata totala de 364 mp. Doar terasa are rezervati 67 mp, pentru ca vederea panoramica de la etajul 10 al cladirii finalizate intre anii 1990-2000 sa fie admirata in deplina ei splendoare. Atmosfera calda si primitoare din fiecare dintre cele 4 dormitoare este data atat de mobilierul clasic cat si de cel exotic. Dispune de un living spațios deosebit de interesant, care denota o atmosferă destinsa și vibrantă, dar confortabilă în același timp.
Finisajele din gama high-end subliniaza discret atentia depusa in configurarea unei locuinte destinata pe de-a-ntregul elegantei si rafinamentului.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Videointerfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Jacuzzi Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Debara Lift WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare