COMISION CUMPARATOR 0%, APARTAMENT 6 CAMERE UNICAT, IN VILA, ZONA DACIA

325.000 € (1.222 €/mp)
  • Bucuresti, Dacia
  • ID proprietate: RMX5182
Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă266 mp suprafaţa construită330 mp suprafaţa curte353 mp camere6 dormitoare3 etaje1 / D+P+1E+Pod băi2 anul construcţiei1938 tip imobilapartamente actualizat la01.11.2017

Descriere


In "inima" capitalei, pe una din strazile cu parfum istoric din zona adiacenta bulevardului Dacia, intr-o vila construita in stilul arhitectural brancovenesc, un apartament superb ce ocupa intreg etajul 1 al constructiei isi asteapta noul proprietar.

Imobilul este compus din 3 apartamente: un apartament care se desfasoara pe intreg parterul constructiei, apartamentul situat pe intreaga suprafata a etajului 1 iar pe jumatate din podul mansardat al constructiei se afla al treilea apartament.

Accesul catre apartament se realizeaza individual, din curtea imobilului, printr-o maiestuoasa scara de acces realizata din lemn, ce pastreaza caracteristicile originale, conservandu-se de-a lungul anilor. Camerele inalte, cu stucaturi si decoratiuni specifice perioadei interbelice, sobele de colectie, adevarate bijuterii care au rezistat peste timp, sunt doar cateva dintre atuurile acestei proprietati.
De la ferestrele camerelor puteti admira atat curtea imobilului, amenajata ca spatiu verde si de relaxare, cat si vecinatatile, compuse din imobile de mica inaltime.

Apartamentul dispune in mare parte de finisajele originale, pastrate intacte de-a lungul anilor: tamplarie interioara din lemn masiv incrustat iar pe alocuri intalnim cristalurile originale, tamplarie exterioara din lemn cu geam tip-vitraliu, parchet din lemn masiv bine intretinut. Din zona de zi a apartamentului se accede catre o terasa sustinuta de stalpii specifici arhitecturii neo-romanesti, stalpi ce sunt decorati cu stucaturi manuale, acestea reprezentand blazonul vilei si motive alese de catre primii proprietari ai constructiei. Aceleasi stucaturi le gasim si in living-ul apartamentului, pastrate intacte de-a lungul anilor.

Proprietatea dispune de instalatie termica proprie, iar viitorul proprietar va avea de montat doar caloriferele si centrala termica.

In componenta proprietatii intra un garaj si o cota indiviza de 43% din curtea imobilului, care are o suprafata de 821 mp.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte Grădină Pivniță
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare