Inchiriere 6 camere in vila Dorobanti - Capitale

1.300 €/lună (12 €/lună/mp)
  • Bucuresti, Capitale
  • ID proprietate: RMX4252
Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă108 mp suprafaţa construită118 mp camere6 dormitoare5 etajeParter / D+P+1E+Pod băi1 anul construcţiei1942 tip imobilapartamente actualizat la20.02.2018

Descriere


Va propun spre inchiriere un apartament de 6 camere situat la hochparterul unei vile din zona Dorobanti - Capitale, pe strada Bruxelles, ideal pentru activitatea de birou. Apartamentul a fost renovat complet anul acesta, cu materiale de foarte buna calitate, moment in care s-au instalatiile electrice si sanitare, centrala termica noua, usi interior reconditionate, parchet lemn masiv schimbat, tamplarie PVC cu geam termopan, izolatie termica pe interior, fapt ce duce la costuri reduse la intretinere.
Apartamentul este la prima inchiriere, dupa renovare. Ca impartire, apartamentul este decomandat, compus din 5 camere decomandate, un hol locuibil cu o suprafata de 16 mp unde poate fi amenajata receptia, baie, bucatarie si o terasa de 6 mp. Suprafata utila a apartamentului este de 108 mp, fara terasa. Camerele sunt generoase, inalte si foarte luminoase.
Este un apartament ideal pentru cei cei doresc sa-si desfasoare activitatea de birou intr-un apartament in vila din zona Dorobanti - Capitale.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare Curent Gaz Internet
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Alte spaţii
Boxă la subsol
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare