Apartament cu 6 camere in vila Dorobanti/Capitale

4.800 €/lună (12 €/lună/mp)
  • Bucuresti, Capitale
  • ID proprietate: RMX10838

Caracteristici


suprafaţa utilă400 mp suprafaţa construită480 mp suprafaţa curte350 mp camere6 dormitoare4 etaje1 / 1S+D+P+1E+Pod+M băi5 anul construcţiei1946 tip imobilapartamente actualizat la13.07.2018

Descriere


Rafinament, stil si istorie, acestea ar fi principalele caracteristici ale proprietatii pe care v-o propun.

Situat intr-o zona selecta, intr-un imobil bine conservat peste ani, construit de catre arhitectul Emil Calinescu in anul 1946, apartamentul se desfasoara pe toata suprafata primului etaj al constructiei.
Imobilul este compartimentat in 2 apartamente similare ca si suprafata si compartimentare, acestea impartind in indiviziune curtea generoasa in suprafata de 450 mp.

Accesul in incinta apartamentului se realizeaza printr-o scara monumentala din marmura. Compartimentarea interiorului este practica, astfel incat zona de zi este complet separata de camerele destinate odihnei.

Finisajele de detaliu au fost refacute cu grija, astfel incat interiorul a recapatat stralucirea initiala: stucaturile au fost infoliate in foita de aur iar motivele florale au fost scoase in evidenta; marmura existenta pe scara de acces si in bai a fost reconditionata, tamplaria interioara prevazuta cu geamuri din cristal a fost deasemeni restaurata iar detaliile revigorate.

In componenta proprietatii pe care v-o propun intra si jumatate din demisolul, respectiv mansarda constructiei, spatii care au fost modernizate, deasemeni un garaj in suprafata de cca 100 mp.

Curtea generoasa permite atat accesul auto cat si amenajarea unui spatiu verde.

Proprietatea se inchiriaza doar cu bucataria mobilata si utilata.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon Videointerfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Șemineu Sistem de alarmă
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte Pivniță
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare