Hala industriala productie/depozitare Carfil Brasov

660.000 € (108 €/mp) + 19% TVA
  • Brasov, Uzina 2
  • ID proprietate: RMX3888
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă6120 mp suprafaţa construită6500 mp suprafaţa teren1374 mp camere3 etajeParter / P băi5 anul construcţiei1970 tip imobilspatii-industriale actualizat la15.05.2018

Descriere


RE/MAX Central propune spre vanzare sau inchiriere o Reprezentare Exclusiva materializata printr-un imobil cu destinatie industriala, hala productie/ depozitare pe strada Zizinului, in zona industriala, in incinta Organe de Asamblare SA (suruburi).
imobilul are in componenta doua zone administrative, birouri, vestiare, grupuri sanitare, cu o suprafata de apoximativ 1600 mp, hala principala de 3300 mp si inca doua spatii de productie/depozitare cu suprafata de 720 mp fiecare.
Hala este racordata utilitati, apa/canal, gaz metan si dispune de post propriu de transformare pentru energie electrica 6kva.
Hala este dotata cu trei poduri rulante, cu 5 macarale avand tonajele de la 1T, pana la 5T, pardoseala este din beton ce suporta 5 t/mp. Structura de rezistenta este formata din stalpi prefabricati de beton, acoperisul este din placi de beton invelite cu membrana bituminoasa iar inchiderile laterale sunt din caramida cu geamuri pe structura PVC cu luminatoare din policarbonat cu 4 camere de 16mm.
Accesul la proprietate este dublu, iar in interiorul halei se face prin doua usi principale si inca 5 usi secundare.

Facilităţi


Utilităţi generale
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare