Spațiu comercial de 6,000mp de vânzare în zona Ultracentral

4.590.000 € (765 €/mp)
  • Satu Mare, Ultracentral
  • ID proprietate: RMX14343

Caracteristici


suprafaţa utilă6000 mp suprafaţa construită8000 mp etaje2 / D+P+2E+M băi4 anul construcţiei2011 tip imobilspatii-comerciale actualizat la04.07.2018

Descriere


RE/MAX Smart va propune spre vanzare o cladire in plin centrul al orasului Satu Mare compus din spatii comerciale si de birouri . Proprietatea este amplasata intr-o zona cu trafic pietonal si auto foarte intens cu vad la doua strazi, doua dintre cele mai importante caracteristici ale unei locatii cu destinatie comerciala.
Suprafata spatiului este de 8000 mp , din care util este de 6000mp din care 2000 mp constituie spatiu pentru circulatie ,este structurata pe subsol,parter si doua etaje cu vitrine la doua strazi. Spatiul beneficiaza de acces direct din strada, precum si de acces secundar pentru marfa . Spatiul este impartit in mai multe spatii de birou si magazine ,nivelurile cladirii pot fi accesate prin scari rulante, se afla in cladire si singurul cinematograf 3D din Satu Mare cu o clientela formata ,atat in vecinatatea ei se afla si un fast food , aceste afaceri cat si spatiile deja inchiriate in proportie de 90% din imobil constituie un randament foarte profitabil.
Spatiul este ideal pentru activitati comerciale diverse, banci, restaurante, showroom-uri.
Spatiul se poate achizitiona in intregime sau poate fi divizat in trei parti (pe nivele).
Zona este consacrata magazinelor de design vestimentar, magazinelor de incaltaminte/ imbracaminte, banci, farmacii.
Subsolul poate oferi printre altele: expozitie de arta, crama, vinoteca, iar petrecerile isi au in unul din cluburile de noapte, iar la parter functioneaza un cinematograf modern, cafenea, fast food, pub, agentie de turism, birouri si magazine.
Etajul unu gazduieste un club pentru copii si poate oferi spatii generoase pentru magazine si birouri, sala de conferinte.
Mansarda gazduieste un complex de fitness modern si birouri.
Cladirea este locul ideal pentru distractie si relaxare care te asteapta in fiecare zi fiind aproape atat de serviciu cat si de locuintele satmarenilor.
Pentru detalii nu ezitati sa ma contactati: Burdea Barbu 0744676034

Facilităţi


Utilităţi generale
Dotări imobil
Dotări
Sistem de alarmă
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare