Apartament la casa ideal pentru spatiu de birouri ,str.Ady Endre

61.000 € (1.082 €/mp)
  • Oradea, Ultracentral
  • ID proprietate: RMX14420
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă56.4 mp suprafaţa construită76.75 mp camere2 etajeParter / 1S+P băi1 anul construcţiei1920 tip imobilbirouri actualizat la13.07.2018

Descriere


EXCLUSIVITATE! COMISION 0% LA CUMPARATOR!
RE/MAX Family va propune spre achizitie aceasta proprietate situata la casa ,pe strada Ady Endre,cu front stradal de 5 m,pe strada Szigligheti Ede.Datorita zonei si compartimentarii,acest imobil poate fi utilizat atat cu destinatia de birouri,spatiu comercial,cabinet medical cat si ca locuinta.
Casa are suprafata utila de 56.40 mp la care se adauga o terasa de 12 mp. inchisa cu structura tip termopan si un beci cu suprafata de 22 mp.Un aspect demn de mentionat il reprezinta posibilitatea de mansardare ,podul recent refacut permitand acest lucru.Cu un regim de inaltime de 4 m.,casa este compartimentata in 2 camere,1 bucatarie deschisa care comunica cu holul,1 baie cu cada si o debara.
Ca finisaje , regasim in camere podele din parchet laminat iar in bucatarie ,baie si terasa, faianta si gresie.
In vederea asigurarii confortului necesar cu costuri reduse,proprietarii au eficientizat spatiul prin instalarea unei centrale termice proprii,pe langa termoficarea de la oras,boiler instant care sa asigura apa calda la baie si bucatarie,si un sistem de ventilatie pe hota si pe instant.
Recent renovata si modernizata aceasta casa promite sa asigure confortul optim atat ca spatiu de business cat si ca locuinta.
Va invit ,cu drag ,la vizionare !

Facilităţi


Utilităţi generale
Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare