Casă / Vilă cu 5 camere în zona Podgoria

88.000 € (587 €/mp)
  • Oradea, Podgoria
  • ID proprietate: RMX11675
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă150 mp suprafaţa construită175 mp suprafaţa teren2614 mp suprafaţa curte200 mp camere5 dormitoare3 etajeP+Pod+M băi2 anul construcţiei2006 tip imobilcase actualizat la17.08.2018

Descriere


RE/MAX Family va propune spre vanzare in exclusivitate, comision 0% la cumparator, o casa spatioasa situata intr-o zona linistita a orasului, cu o panorama deosebita a Oradiei.
Casa este ideala pentru o familie care isi doreste liniste, aer curat si o priveliste frumoasa.
Avand un regim de inaltime P+M,casa ofera viitorilor proprietari o compartimentare interioara bine gandita si delimitata pe zone.Casa este imediat ocupabila fiind mobilata si utilata asigurand tot confortul necesar pentru un trai decent.
La parter se regaseste zona de zi unde este amplasat un living spatios care poate fi utilizat si ca dining,1 bucatarie mobilata si utilata,un birou,un dormitor si o baie dotata cu cabina de dus.
Mansarda ,la care se ajunge pe o scara interioara ,este destinata odihnei si relaxarii,fiind compartimentata intr-un hol ,2 dormitoare ,o baie dotata cu cabina de dus si un balcon de unde se poate admira privelistea minunata care se deschide in fata ochilor.
Suprafata terenului este de 2614 mp.din care ,curtea din fata casei ocupa aprox.200 mp.,amprenta la sol a constructiei este de 87 mp.,gradina din spatele casei, cultivata cu pomi fructiferi, cu suprafata de 2250 mp. iar parcarea amenajata in fata casei 24 mp..Ca sistem de incalzire ,imobilul este dotat cu centrala proprie pe baza de curent electric.
Curtea din fata casei poate fi amenajata atat ca loc de joaca pentru copii, cat si ca spatiu de recreere pentru adulti, beneficiind de o terasa generoasa (80mp), loc unde va puteti aduna prietenii la un barbeque.
In spatele casei, pentru iubitorii de natura, va puteti delecta cu fructe proaspete culese din propria livada.Proprietatea are dublu front stradal,terenul avand intindere pana la strada urmatoare ,permitand construirea a inca unei case si dezmembrarea terenului.
Va astept cu drag la vizionare.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Internet
Dotări imobil
Acoperiș Spații agrement
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Scară interioară TV
Alte spaţii
Curte Grădină
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare