Vila cocheta in Pipera, strada Ion Serban

180.000 € (1.216 €/mp)
  • Bucuresti, Pipera
  • ID proprietate: RMX8021
Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă148 mp suprafaţa construită184 mp suprafaţa teren250 mp suprafaţa curte250 mp camere5 dormitoare4 etajeP+Pod băi2 anul construcţiei2007 tip imobilcase actualizat la23.01.2018

Descriere


Va aduc in atentie o proprietate caracterizata de calitate, proportii si echilibru. Construita pe premisa „fara mofturi”, casa raspunde in primul rand necesarului locativ al unei familii tinere, dornica sa se desprinda de conventionalul apartament de bloc, limitativ prin definitie, in favoarea unor spatii mai deschise si mai aproape de natura. Celebrul balcon este substituit aici de o curte generoasa, numai buna pentru recreere sau petreceri, capabila prin dimensiunile oferite sa ofere un sentiment d apartenenta la natura si un confort emotional unic, dat de legatura directa cu elementele naturii.
Vila este construita pe un teren de 250 mp intr-o zona de mare interes imobiliar, situata pe Ion Serban, una dintre strazile cele mai late din Pipera. Amprenta este de 98 mp, suprafata construita totala este de 184 mp, desfasurata pe un regim de inaltime P+1E.
Parterul este compus din living, birou (sau dormitor de oaspeti), bucatarie deschisa si baie cu cabina de dus.
Etajul va pune la dispozitie trei dormitoare deservite de o baie cu cada tip jacuzzi.
Localizarea, linistea si siguranta oferite de aceasta proprietate fac din aceasta o tinta sigura pentru tinerii aflati in cautarea unui camin primitor si confortabil.

Facilităţi


Utilităţi generale
Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Jacuzzi Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Scară interioară Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte Debara
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare