Vila deosebita de vanzare - 5 camere - Pipera

290.000 € (879 €/mp)
  • Bucuresti, Pipera
  • ID proprietate: RMX1008

Caracteristici


suprafaţa utilă330 mp suprafaţa construită405 mp suprafaţa teren280 mp suprafaţa curte150 mp camere5 dormitoare3 etajeP+2E băi3 anul construcţiei2007 tip imobilcase actualizat la04.08.2017

Descriere


Accesata de pe o strada linistita, aceasta vila frumoasa este la doar zece minute de Baneasa Shopping City, unde poti face tot ce vrei: cumparaturi, sa iei masa, sa vizionezi filme sau sa-ti faci un tratament de infrumusetare.
Parte a unui duplex, aceasta proprietate ofera imprejurimi linistite, precum si o curte frumos mentinuta. In afara de trecerea ocazionala a masinii unui vecin, nu e nimic aici pentru a tulbura pacea si armonia din zona.
In interior, vila este spatioasa si decorata cu bun gust. La parter, camera de zi impreuna cu dining-ul formeaza un spatiu mare, luminos si aerisit.
Bine proportionata, bucataria invita la pregatirea unor mese cu familia si prietenii.
Cele doua dormitoare mari, de la primul etaj, au fiecare baie proprie si acces la un balcon. Acestea sunt create cu atentie si ofera caldura, precum si confort.
La al doilea etaj vei gasi o camera de hobby, un dormitor, cu o baie relaxanta, dar si acces la o terasa mare (30 mp) cu o vedere grozava cat si un balcon.
Casa are calorifere pentru a mentine confortul in timpul iernii si toate camerele au aer conditionat pentru a tine rece in timpul verii.
Aceasta casa frumoasa este perfecta pentru un cuplu sau o familie care doreste intimitate, relaxare si de asemenea, o scurta distanta de zonele cosmopolite ale Bucurestiului.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Aer condiționat Scară interioară TV
Alte spaţii
Curte WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare