Casă / Vilă cu 5 camere de vânzare in Gilau zona Motel

99.000 € (660 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Periferie
  • ID proprietate: RMX1515
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă150 mp suprafaţa construită180 mp suprafaţa teren500 mp suprafaţa curte370 mp camere5 dormitoare4 etajeP+1E+Pod băi3 anul construcţiei2010 tip imobilcase actualizat la15.05.2018

Descriere


EXCLUSIV! Comision 0% la cumparare!
REMAX Grup de Lux ofera la vanzare o vila moderna si totodata incadrata perfect in peisaj, nou construita, in zona Motelului Gilau. Situata la 15 minute de Cluj, intr-o zona superba, in apropierea lacului Gilau, o vila cu o suprafata utila de 150 mp si teren aferent 500 mp,este structurata parter si etaj, avand o compartimentare foarte bine gandita si functionala. Parterul casei este format dintr-un hol spatios, un living generos cu iesire pe terasa, bucataria deschisa catre zona de zi, dinning, o camera care poate fi dormitor sau birou. o baie.
Etajul are 3 dormitoare luminoase, din care dormitorul matrimonial cu baie proprie, cu o panorama minunata, un hol de distributie, o baie spatioasa, si tot aici exista accesul catre pod care poate fi folosit ca si spatiu de depozitare pe o suprafata de 40 mp. Din pod exista o iesire pe o terasa circulabila, de unde avem o priveliste superba.
In curte exista un garaj, si o incapere pentru centrala pe lemne, unde se afla amenajata si o bucatarie de vara. Casa are toate utilitatile, gazul este la poarta, centrala pe lemne fiind o obtiune a proprietarilor.
Vila se vinde mobilata si utilata
Oferta este una de exceptie ca pret si ca locatie si merita vazuta!
Pentru agentii imobiliari din piata/colaboratori:
OFERIM COMISION pentru colaborare in vederea vanzarii!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Scară interioară TV
Alte spaţii
Curte
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare