EXCLUSIVITATE! Vanzare casa 5 camere Gruia

205.000 € (1.367 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Gruia
  • ID proprietate: RMX469
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă150 mp suprafaţa construită180 mp suprafaţa teren403 mp camere5 dormitoare3 etajeP+Pod băi2 anul construcţiei1986 tip imobilcase actualizat la07.09.2017

Descriere


EXCLUSIVITATE! Comision 0% la cumparare!
REMAX Grup de Lux ofera la vanzare in cartierul Gruia, pe o strada linistita, o casa regim parter, cu suprafata utila de 150 mp si teren aferent de 403 mp, singura in curte, cu un front larg si vecinatati frumoase.
Cu o arhitectura clasica, cu linii simple, spatii inalte si o compartimentare functionala, tipica Transilvaniei, casa se compune din holul de acces, 3 dormitoare, 1 living si o sufragerie, bucataria cu o camara, 2 bai, pivnita si pod. In curte exista un garaj si doua magazii pentru unelte si pentru mobilierul de curte. Gradina este amenajata cu pomi fructiferi, arbusti si flori, iar pentru momentele de relaxare, exista un spatiu de joaca destinat copiilor si o zona de barbeque.
Oferta noastra este acel gen de casa pe care vrei sa o cumperi, sa o renovezi asa cum doresti si sa te bucuri de spatiul tihnit, de linistea din jur si de prezenta celor dragi in ceea ce numesti cu drag "acasa"!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Curte Grădină
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare