EXCLUSIVITATE! Vanzare casa cu 5 camere zona veche Grigorescu

380.000 € (1.900 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Grigorescu
  • ID proprietate: RMX14511
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă200 mp suprafaţa construită235 mp suprafaţa teren500 mp camere5 dormitoare3 etajeP+1E+Pod băi3 anul construcţiei2006 tip imobilcase actualizat la07.06.2018

Descriere


EXCLUSIVITATE! Comision 0% la cumparare!
REMAX Grup de Lux va ofera la vanzare in EXCLUSIVITATE o casa frumoasa, situata in zona veche a cartierului Grigorescu, pe o straduta linistita si cu putin trafic. Casa frumoasa si compacta la exterior, dar spatioasa si plina de lumina la interior, este situata pe un teren de 500 mp, are suprafata utila de 200 mp si regim de inaltime P+E. Privita din spatiul public, casa se evidentiaza printr-un design aparte, foarte placut ochiului. Eleganta, rafinamentul si liniile impecabile sunt rezultatul unei atentii deosebite acordate detaliilor.
Spatiul de zi de la parter are o compartimentare functionala, oferind calitate vietii si un sentiment de relaxare si confort. Aici se afla un antreu de primire, bucataria complet mobilata si utilata, un dinning, un living spatios, un birou, o baie utilata modern, o spalatorie/uscatorie si casa scarii.
Etajul este compus dintr-un hol generos de distributie, un dormitor matrimonial cu baia proprie si cu un spatiu mare pentru dressing si inca doua dormitoare deservite de o alta baie.
Casa dispune de un pod inalt si izolat, care poate fi regandit ca spatiu util in functie de destinatia dorita.
Terenul aferent este impartit intre curte si gradina, carora li s-a acordat aceeasi atentie deosebita. Pomii fructiferi, plantele perene, arbustii, tufele de trandafiri isi au fiecare locul lor si incanta privirea.
Oferta se adreseaza celor care isi doresc o casa cu multa personalitate, intr-o zona buna si linistita a orasului!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet
Dotări imobil
Acoperiș Uscătorie
Dotări
Scară interioară
Alte spaţii
Curte Grădină
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare