EXCLUSIVITATE! Vânzare casă individuală Făget

297.000 € (1.121 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Faget
  • ID proprietate: RMX3589
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă265 mp suprafaţa construită318 mp suprafaţa teren743 mp suprafaţa curte743 mp camere5 dormitoare3 etajeD+P+1E+Pod băi3 anul construcţiei2014 tip imobilcase actualizat la07.09.2017

Descriere


EXCLUSIVITATE- COMISION 0% la cumpărare!

Dacă vă doriți o casă departe de stresul cotidian, ferită de aglomerația traficului urban Remax Grup de Lux vă oferă proprietatea perfectă. Situată intr-una din zonele aerisite ale Clujului-Făget, cu o compartimentare funcțională și bine gândită, cu spații generoase și luminoase, un regim de înălțime D+P+E, suprafață utilă de 265 mp, teren aferent de 743 mp, oferta este deosebită ca preț și calitate.
Demisolul format din spații utile oricărei case este împărțit intr-o cameră tehnică si o cameră de depozitare.
Zona de zi amplasată la parter este impresionantă prin spațiile deschise și generoase și se compune din holul de acces, un living, o bucătărie cu loc de luat masa, o baie, o camară si un garaj pentru două mașini.
La etaj exista un dormitor matrimonial care beneficiază de o baie proprie și un dressing generos, iar celelalte două dormitoare sunt deservite de o baie si un dressing. Terasa spatioasă este ideală pentru cei care vor să se bucure de împrejurimile pitorești.
Casa în ansamblul ei este o locuinta cu finisaje de bun gust care vă oferă o atmosferă intimă și relaxantă, iar faptul că proprietarii au construit-o pentru ei reprezintă un plus valoare în alegerea acestei proprietați.
Pentru detalii sau vizionări aștept cu drag să ma contactați.
Ofer comision celor deschiși la colaborare!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă CATV Curent
Dotări imobil
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Scară interioară TV
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare