CASA DIN VIS, DEVENITĂ REALITATE!

163.000 € (858 €/mp)
  • Popesti-Leordeni, Exterior Sud
  • ID proprietate: RMX14929
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă190 mp suprafaţa teren413 mp camere5 dormitoare3 etajeP+1E băi3 anul construcţiei2015 tip imobilcase actualizat la23.04.2018

Descriere


Primul impuls ce-ti vine in minte, atunci cand pasesti in aceasta casa este -Vreau sa locuiesc aici!
Nu, nu este o exagerare, pentru ca in momentul in care doresti sa-ti cumperi o casa te astepti sa gasesti acel ceva, acea proprietate care sa te multumeasca atat sufleteste cat si din perspectiva confortului pe termen lung. De cate ori ti-ai pus intrebarea "mai am de renovat la aceasta casa", atunci cand ai cautat o proprietate iar realitatea este departe de prezentarea vazuta initial pe internet sau la diferite agentii?! Pentru ca, este un fapt, in piata imobiliara de astazi cautarea unei proprietati care sa intruneasca cererea cumparatorului este foarte dificila, iar timpul alocat vizionarilor este destul de pretios. De aceea credem ca este foarte important ca atunci cand selectezi o casa ce te-ar interesa, in momentul vizionarii sa te bucuri ca a meritat drumul.
In cele ce urmeaza atasam doar cateva detalii tehnice:
- vila are la baza o structura metalica, cu pereti tip sandwich-tencuiti, izolati la interior cu vata minerala, la care se adauga un alt placaj dublu tip Vidiwall. La toate acestea se mai adauga o izolatie exterioara cu o grosime de 10cm cu polistiren.
- in dormitoare si camera de zi veti gasi o combinatie de parchet belgian Quickstep si piatra naturala travertin, piatra utilizata atat in bai si camere pentru depozitare, cat si pe scara cu acces la etaj.
- camera de zi este luminoasa si spatioasa, dotata cu usi prin care puteti iesi direct pe tarasa in anotimpurile mai calde, lasand loc iarna unui semineu natural sa va răsfeţe membrii familiei prin caldură si designul atragator.
Desi cladirea este dotata cu centrala termica in condesatie, ce incalzeste casa prin calorifere de otel, semineul poate colabora foarte eficient la cresterea gradului de confort termic in zona de zi.
- in bucatarie mobilierul a fost facut pe comanda si porata marca Kika, acesta fiind inclus in pret impreuna cu dulapurile suspendate.
-usa de la intrare este din lemn masiv si metal, iar usile interioare sunt din lemn masiv marca Alpa Doors. Tot aici mai putem adauga si existenta unui sistem de securitate performant ce include si poarta de intrare in proprietate.
-garajul are o suprafata generoasa, dotat cu usa suspendata, si finisat complet.
In curte spatiul verde se compune din gazon si flori cat si pomi plantati.
Designul interior, cat si cel exterior, asa cum se poate observa in imaginile atasate acestei prezentari, a fost gandit pentru un confort de lunga durata si pentru petrecerea unui timp cat mai placut si relaxant.
Va invitam asadar sa vedeti aceasta proprietate, lucru pe care cu siguranta nu-l veti regreta.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Aer condiționat Scară interioară Șemineu Sistem de alarmă
Alte spaţii
Curte Debara Grădină WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare