CASA DIN VIS, DEVENITĂ REALITATE!

159.500 € (839 €/mp)
  • Popesti-Leordeni, Exterior Sud
  • ID proprietate: RMX14929
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă230 mp suprafaţa teren413 mp camere5 dormitoare3 etajeP+1E băi3 anul construcţiei2015 tip imobilcase actualizat la02.08.2018

Descriere


Primul impuls ce-ti vine in minte, atunci cand pasesti in aceasta casa este -Vreau sa locuiesc aici!
Nu, nu este o exagerare, pentru ca in momentul in care doresti sa-ti cumperi o casa te astepti sa gasesti acel ceva, acea proprietate care sa te multumeasca atat sufleteste cat si din perspectiva confortului pe termen lung. De cate ori ti-ai pus intrebarea "mai am de renovat la aceasta casa", atunci cand ai cautat o proprietate iar realitatea este departe de prezentarea vazuta initial pe internet sau la diferite agentii?! Pentru ca, este un fapt, in piata imobiliara de astazi cautarea unei proprietati care sa intruneasca cererea cumparatorului este foarte dificila, iar timpul alocat vizionarilor este destul de pretios. De aceea credem ca este foarte important ca atunci cand selectezi o casa ce te-ar interesa, in momentul vizionarii sa te bucuri ca a meritat drumul.
Vila are o suprafața utila de 230 mp (inclusive terasa, balcoane), iar terenul este de 413 mp, amprenta la sol a casei fiind de 114 mp. Casa este construită pe structura metalica, cu pereti tip sandwich-tencuiti, izolatie dubla (vata minerala + polistiren de 10cm.
Parterul este compus din camera de zi spațioasă, dining room, bucătărie deschisă, o baie de serviciu, zona de dressing și o camera tehnica. La etaj se afla 3 dormitoare, din care unul dotat cu baie proprie, încă o baie și un dressing.
In dormitoare si camera de zi veti gasi o combinatie de parchet belgian Quickstep si piatra naturala travertin, piatra utilizata atat in bai si camere pentru depozitare, cat si pe scara cu acces la etaj. Camera de zi este luminoasa si spatioasa, cu bucătărie deschisă și uși de acces direct pe terasa.
Desi cladirea este dotata cu centrala termica in condesatie, ce incalzeste casa prin calorifere de otel, semineul pe lemne poate colabora foarte eficient la cresterea gradului de confort termic in zona de zi și dormitorul de deasupra.
In bucatarie, mobilierul a fost facut pe comanda si poarta marca Kika, iar electrocasnicele sunt marca Teka, toate acesta fiind inclus in pret.
Mobilierul si obiectele sanitare pentru cele 3 bai sunt incluse in pretul de vanzare.
Usa de la intrare este din lemn masiv si metal, iar usile interioare sunt din lemn masiv marca Alpa Doors. Tot aici mai putem adauga si existenta unui sistem de securitate performant ce include si poarta de intrare in proprietate.
Garajul are o suprafata de 30 mp, dotat cu usa automata (cu deschidere cu telecomanda) si finisat complet.
In curte spatiul verde se compune din gazon, flori și pomi plantați, gardul fiind metallic. Terasa are o suprafața de 25 mp și dispune de o pergola acoperită cu pânza cu factor de protecție UV.
Atât designul interior, cat si cel exterior, a fost gandit pentru un confort de lunga durata si pentru petrecerea unui timp cat mai placut si relaxant.
Cartierul dispune de canalizare și put de apa de mare adâncime, care deservește toate casele.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Aer condiționat Scară interioară Șemineu Sistem de alarmă
Alte spaţii
Curte Debara Grădină WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare