Vânzare vilă elegantă în Zorilor

419.000 € (1.083 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Europa
  • ID proprietate: RMX168
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă387 mp suprafaţa construită460 mp suprafaţa teren703 mp camere5 dormitoare3 etaje1S+P+M băi3 anul construcţiei2012 tip imobilcase actualizat la15.05.2018

Descriere


EXCLUSIVITATE! Comision 0% la cumpărare!
Remax/Grup de Lux oferă spre vânzare în exclusivitate o proprietate rară pe piața imobiliară clujeană.

Puteți vedea prezentarea video a întregii proprietăți aici: https://www.youtube.com/watch?v=7Kj3MwXmeZw

Casa fiind nouă, construită în 2012, cu finisaje moderne și materiale de calitate înaltă, oferă viitorilor proprietari o satisfacție extraordinară și anume cea de a locui într-un spațiu nou, plăcut, amenajat cu mult bun gust, într-o zonă foarte liniștită și ferită de zumzetul și traficul arterelor principale din oraș.
Grădina amenajată cu mult bun gust și curtea cu orientare sudică, vă permite să simțiți adierea vântului să vă bucurați de intimitatea pe care o oferă acest colț de rai. Terasa feerică din spatele casei atrage soarele de la vest, cel care după amiezile încălzește zona cu gradină amenajată.
Casa este pe cât de frumoasă, pe atât de funcțională - are un garaj pentru 2 mașini și o zonă de demisol, care permite depozitarea alimentelor și a lucrurilor diverse.
Bucătăria fiind închisă cu uși din sticlă, zona de la parter permite relaxarea membrilor familiei în zona de zi, care e una foarte frumoasă - spații înalte (4 m), deschise, dotate cu geamuri ce permit luminii naturale să le invadeze, șemineul și locul de luat masa fiind cele care inspiră intimitate și liniște.
Biroul, după cum se vede și în poze are o poziție foarte bună - deschide orizonturi vizuale și creative, este un colț în care vă puteți retrage oricând pentru a scrie, a citi, a crea sau a lucra cu plăcere.
Etajul este cel care vă atrage spre odihnă - cu dormitoarele generoase și băile amenajate cu mult bun gust (cu materiale aduse special din Spania, Italia), acestea conferă o intimitate și un sentiment de relaxare deosebit. Dormitorul matrimonial are baie, dressing propriu și este încălzit inclusiv de către șemineul din living. Iar fiecare dintre aceste camere de la etaj are câte o priveliște minunată, practic ai "o lume la picioarele tale", deoarece se vede orașul la un nivel inferior.
Fiecare detaliu din această locuință este bine selectat - candelabre deosebite, tablouri care își au fiecare locul lui, scările interesante - formează un tot unitar diferit de majoritatea proprietăților din Cluj.
Cât despre calitatea construcției - cărămida (de 40 cm) din Germania, cu cel mai înalt coeficient al standardelor europene. Parchetul este din lemn masiv de stejar, centrala este de calitate foarte bună și mobilierul se poate admira din poze. Casa este dotată inclusiv cu panouri solare. Aparatele de aer condiționat există în casă, însă, datorită izolației foarte bune, acestea nu cer să fie folosite (vara e răcoare și iarna cald).
Totodată, zona este una intimă și sigură, cu vecinătăți minunate.
Concertul greierilor din fiecare seară vă face să vă simtiți grozav!
Puteți admira natura de jur împrejur și vă puteți bucura de viață!

Pentru agenții din piață sau colaboratori oferim comision în vederea vânzării!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Aer condiționat Aragaz Scară interioară
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte Debara Grădină Irigații
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare