Casa individuala in Dambul Rotund

276.000 € (1.559 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Dambul Rotund
  • ID proprietate: RMX9572
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă177 mp suprafaţa construită240 mp suprafaţa teren1478 mp camere5 dormitoare4 etajeP+1E băi3 anul construcţiei2012 tip imobilcase actualizat la18.02.2018

Descriere


RE/MAX Invest va propune la vanzare, comision 0% la cumparator, o vila deosebita situata in cartierul Dambul Rotund, pe strada Piersicului, intr-o zona linistita si foarte accesibila. Proprietatea are un regim de inaltime parter + etaj, ridicata pe fundatie de beton si zidarie din caramida. Are suprafata utila de 177 mp, iar terenul aferent este de 1478 mp.
Parterul, gandit pentru activitatile zilnice, este compus din: holul de acces, living spatios inundat de lumina ce intra prin ferestrele mari, bucatarie, un dormitor, baie.
Etajul are in componenta 3 dormitoare luminoase si spatioase, dotate cu dressing si 2 bai.
Vila este mobilata si utilata modern, la parter incalzirea se face atat prin pardoseala cat si prin calorifere, la etaj prin calorifere.
In fata casei se afla un foisor din lemn, poate fi folosit ca spatiu de relaxare si conversatie, dinning si uneori ca loc de gatit.
Cele doua solarii, unul in fata casei, si celalalt in spate, sunt furnizoare de legume bio, proaspete si deosebite prin aportul de apa de fantana din curte. De asemenea, livada din spatele casei asigura aportul de fructe proaspete din productia proprie.
Oferta noastra este perfecta pentru clientii care apreciaza un loc curat, linistit si bine ingrijit, o gradina si o proprietate deosebita.
Se accepta si schimb cu apartament cu 2 camere in Cluj Napoca plus diferenta de bani.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Scară interioară
Alte spaţii
Curte Debara Grădină Irigații
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare