Casa frumoasa, cu finisaje elegante, in Borhanci!

265.000 € (1.152 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Borhanci
  • ID proprietate: RMX9243

Caracteristici


suprafaţa utilă230 mp suprafaţa construită301 mp suprafaţa teren501 mp camere5 dormitoare4 etaje1S+D+P+1E+Pod băi2 anul construcţiei2009 tip imobilcase actualizat la13.08.2018

Descriere


Va invit sa va delectati privirea vizitand o casa frumoasa din cartierul Borhanci, situata la 2,5 km de intersectia cu strada Brancusi. In suprafata utila de 230 mp, casa este suficient de spatioasa ca sa adaposteasca o familie cu copii, dar in acelasi timp nu impovareaza locatarii prin spatii excedentare greu de intretinut si generatoare de cheltuieli inutile. Utilata, mobilata si decorata cu mult bun gust, este una dintre cele mai atragatoare locuinte pe care le-am vazut in ultima vreme. Casa este construita pe un teren de cca 500 mp, din care amprenta ocupa in jur de 130 mp, prin urmare restul de 370 mp teren liber este suficient incat sa cuprinda o gradinita de zarzavaturi, pomi fructiferi si ornamentali, precum si un spatiu destinat unui foisor. Terasa larga, pardosita cu gresie Marazzi (cum sunt si treptele scarii interioare), este locul perfect pentru relaxare mai ales seara, la asfintit, fiind orientata spre vest, cu priveliste minunata spre zona verde, inca neaglomerata cu constructii, a Borhanci-ului.
Casa este dotata cu o centrala termica ultraperformanta, pe peleti si o statie de epurare de inalta calitate. La subsol dispune de un spatiu generos si bine compartimentat, alcatuit din garaj, camera tehnica, beci si camara (foarte bine aprovizionata!!!)
La parter avem un living elegant, un loc de luat masa si o bucatarie separata de restul spatiului. De asemenea, exista o baie draguta cu dus si o camera de birou/oaspeti. La etaj sunt 3 dormitoare (doua din ele cu acces pe balcon), o baie spatioasa si un dressing, toate pornind dintr-un hol generos, ce poate fi el insusi amenajat ca spatiu de relaxare.
Peste toate astea, casa dispune si de un pod inalt, cu trapa, unde la nevoie se mai pot amenaja 3 dormitoare si o baie.
O proprietate frumoasa, care merita vazuta!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte Debara Grădină Irigații Pivniță
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare