Vanzare duplex cu 5 camere în zona Borhanci, comision 0% la cumparator

150.000 € (820 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Borhanci
  • ID proprietate: RMX8097
Comision 0% Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă183 mp suprafaţa construită220 mp suprafaţa teren300 mp camere5 dormitoare3 etajeD+P+1E băi3 anul construcţiei2017 tip imobilcase actualizat la07.09.2017

Descriere


REMAX Grup de Lux ofera la vanzare, cu comision 0% la cumparator, un duplex cu 5 camere in cartierul Borhanci, intr-o zona foarte accesibila si cu o panorama deosebita!
Casa este structurata D+P+E, are suprafata utila de 180 mp, iar terenul aferent este de 300 mp. Demisolul este compus din garaj (pentru 2 masini), camera centralei termice si o camera pentru depozitare la rece. Parterul este gandit pentru activitatile zilnice si este compus din holul de acces, bucataria cu loc de luat masa si cu iesire pe terasa, un living spatios, un birou, o debara si o baie foarte spatioasa. Etajul casei este compus din holul de repartitie, 3 dormitoare mari (dormitorul matrimonial are baie proprie), iar a doua baie deserveste celelalte dormitoare. Fiecare camera are cate un balcon spatios.
Casa se gaseste intr-o zona asezata de case, locuite in majoritate de familii tinere care si-au personalizat locuintele si gradinile, rezultatul fiind o comunitate de case care te incanta de la prima vedere.
Oferta merita vazuta!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare Curent Gaz
Dotări imobil
Acoperiș Uscătorie
Dotări
Scară interioară
Alte spaţii
Curte Grădină
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare