Vanzare vila eleganta cu alee privata in Andrei Muresanu

430.000 € (1.587 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Andrei Muresanu
  • ID proprietate: RMX7654
Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă271 mp suprafaţa construită320 mp suprafaţa teren565 mp camere5 dormitoare4 etajeP băi3 anul construcţiei2007 tip imobilcase actualizat la15.05.2018

Descriere


Remax/Grup de Lux va prezinta in exclusivitate o proprietate rara pe piata imobiliara clujeana, datorita zonei in care se afla, a expunerii pe care o are si a amplasarii. Este locul perfect pentru a putea simti acel "acasa" - cu multa liniste, siguranta, soare si verde din abundenta in jur. Securitatea este asigurata de accesul pe o alee privata si a doua porti, iar echilibrul luminii de catre expunerea sud - vestica a vilei si a vecinatatilor care au gradinile verzi in jurul acestei proprietati.
Cartierul Andrei Muresanu este cunoscut ca unul dintre cele mai echilibrate din Cluj, iar amplasarea acestei proprietati este de top in acest cartier.
Accesul care se face pe o alee larga carosabila, va duce catre o proprietate de inalta clasa - o vila (D, P, E, M), cu un aer boem, cu o curte invadata de soare si inconjurata de mult verde. Aceasta are 6 camere, 3 bai, 1 bucatarie generoasa, 1 balcon si 2 terase ce sunt inundate de soare pe parcursul intregii zile, datorita expunerii perfecte a locuintei.
Se zice ca unei proprietati nu-i poti schimba 2 lucruri - vecinatatile si pozitia. In cazul nostru acestea sunt cele mai bune. Iar pe langa faptul ca este o proprietate deosebita si rara, aceasta este foarte eficient gandita si compartimentata: spatiul de la demisol este foarte util pentru depozitare sau chiar camara si beci, mansarda este gandita ca un open space ce poate fi folosit ca si camera de hobby, birou sau poate chiar camera de oaspeti, pentru ca are o priveliste divina, iar garajul exterior are usa automata.
Gustul si grija proprietarilor pentru aceasta locuinta se vede cu ochiul liber, deoarece au ales usi din lemn, parchet din lemn masiv, glafuri din marmura si rulouri electrice la geamuri, in plus, piesa care ii da un aer de liniste si pace casei - semineul din salon.
Vila este una deosebita si se afla intr-o zona foarte cautata de catre cei care apreciaza linistea, spatiile verzi, securitatea si ambianta rara care se creaza in tot acest context.

Pentru mai multe detalii, astept cu drag sa ma contactati.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Scară interioară TV
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare