EXCLUSIVITATE! Vanzare vila deosebita 5 camere in Andrei Muresanu

300.000 € (1.200 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Andrei Muresanu
  • ID proprietate: RMX3445
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă250 mp suprafaţa construită300 mp suprafaţa teren500 mp camere5 dormitoare3 etajeD+P+1E+Pod băi4 anul construcţiei2011 tip imobilcase actualizat la07.09.2017

Descriere


EXCLUSIVITATE! Comision 0% la cumparare!
REMAX Grup de Lux va ofera la vanzare o vila deosebita, situata in cartierul Andrei Muresanu, pe o straduta linistita, cu priveliste asupra orasului si cu putin trafic. Casa frumoasa si compacta la exterior, dar spatioasa si plina de lumina la interior, este situata pe un teren de 500 mp, are suprafata utila de 250 mp si regim de inaltime D+P+E. Privita din spatiul public, casa se evidentiaza printr-un design aparte, foarte placut ochiului. Eleganta, rafinamentul si liniile impecabile sunt rezultatul unei atentii deosebite acordate detaliilor.
Spatiul de zi de la parter are o compartimentare functionala, oferind calitate vietii si un sentiment de relaxare si confort. Aici se afla un antreu de primire, bucataria complet mobilata si utilata, un living spatios care inglobeaza si locul de luat masa, un birou, o baie utilata modern, casa scarii si o terasa pe care se poate ajunge atat din bucatarie, cat si din living.
La etaj au fost gandite 3 dormitoare, fiecare cu baie proprie, iar dormitorul matrimonial are si un dressing incapator. Terasa de la acest nivel ofera o priveliste superba.
La demisol se afla un garaj spatios, camera tehnica si o incapere pentru depozitare la rece, toate aceste spatii fiind foarte utile pentru orice casa.
Terenul aferent este impartit intre curte si gradina, carora li s-a acordat aceeasi atentie deosebita. Pomii fructiferi, plantele perene, arbustii, tufele de trandafiri si de caprifoi isi au fiecare locul lor si incanta privirea. Tot in curte este amenajat un carport pentru doua masini, iar de la carport pana la accesul in casa exista o copertina care fereste de ploaie.
Oferta se adreseaza celor care isi doresc o casa cu multa personalitate, intr-o zona buna si linistita a orasului!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat vase Scară interioară
Alte spaţii
Curte Grădină Pivniță
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare