EXCLUSIVITATE! Vanzare casa 5 camere Andrei Muresanu

289.000 € (1.521 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Andrei Muresanu
  • ID proprietate: RMX1121
Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă190 mp suprafaţa construită228 mp suprafaţa teren342 mp camere5 dormitoare3 etajeD+P+M băi3 anul construcţiei2002 tip imobilcase actualizat la15.05.2018

Descriere


EXCLUSIVITATE! Comision 0% la cumparare!
REMAX Grup de Lux ofera la vanzare, intr-o zona foarte buna de case a cartierului Andrei Muresanu, o casa frumoasa si cocheta cu suprafata utila de 190 mp si teren aferent de 342 mp.
Renovata in totalitate si recompartimentata functional pe un proiect al unuia dintre arhitectii cunoscuti ai Clujului, casa a primit o infatisare frumoasa care imbina modernul cu clasicul. S-au folosit doar materiale naturale de calitate (lemn si piatra) in culori calde si in combinatii foarte reusite care impreuna cu mobilierul ales, creeaza un spatiu foarte placut care te face sa te simti "acasa".
Casa are regim de inaltime D+P+M, iar curtea si gradina sunt amenajate cu mult bun gust (in curte exista un car-port), iar gradina are o zona de relaxare si o zona verde plina de plante si arbusti ornamentali.
Demisolul are doua incaperi, una pentru centrala termica si inca un spatiu pentru depozitare la rece.
Parterul se compune din holul de acces, o camera de zi de 40 mp, un birou luminos, o bucatarie cu loc de luat masa, un WC de serviciu si casa scarii.
Mansarda are 3 dormitoare mari si luminoase, 2 bai modern utilate si o terasa circulabila.
Oferta se adreseaza celor care isi cauta o casa intr-o zona linistita a orasului, dar foarte aproape de zona centrala, de Tribunal sau de Curtea de Apel.
Casa se preteaza atat pentru locuinta, cat si pentru un cabinet avocatial, medical sau sediu de firma.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare