Vila cocheta P+1/5 camere-gradina, Petresti-acces asfaltat

199.000 € (926 €/mp)
  • Corbeanca
  • ID proprietate: RMX8533
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă215 mp suprafaţa construită260 mp suprafaţa teren519 mp suprafaţa curte519 mp camere5 dormitoare4 etajeP+1E+Pod băi3 anul construcţiei2008 tip imobilcase actualizat la09.07.2018

Descriere


Va prezentam spre vinzare o vila P+1, cu amprenta la sol de 141 mp., amplasata pe un teren de 519 mp. construita de catre proprietar pentru a fi locuita si nu pentru vinzare. Astfel nici un detaliu nu a fost neglijat: de la calitatea materialelor, echipamentelor si instalatiilor, pina la calitatea asamblarii si finisajelor. Curtea este atent ingrijita si gazduieste deopotriva zona de gratar-terasa, magazie/depozitare, locuri de joaca pentru copii, spatiu suficient pentru animale de companie, zona de parcare autoturisme si variate elemente de peisagistica, integrate in gradina matura care inconjoara intreaga proprietate.
Proprietatea face parte dintr-un mini-cartier, extrem de linistit si cu vecini de buna calitate, retras fata de soseaua principala care strabate Comuna Corbeanca, accesul fiind asigurat pe strada asfaltata, strada pe care lucrarile de infrastructura apa-canal au fost finalizate.
Proprietatea este dispusa pe doua niveluri, parter si etaj, cu urmatoarea impartire: hol de acces, living, bucatarie semi-deschisa, baie, dormitor/birou plus terasa acoperita la parter si trei dormitoare (unul dintre acestea matrimonial cu baie proprie), balcon, doua bai scara si hol acces camere la etaj. Podul circulabil poate fi folosit pentru diverse depozitari, spatii care de altfel nu lipsesc din nici o alta zona a proprietatii.
Sint de amintit citeva dintre dotarile de calitate ale imobilului: ferestre cu timplarie termopan PVC; obloane exterioare din aluminiu actionate electric; plase impotriva insectelor; centrala termica Junkers-BOSCH cu boiler; aparate de aer conditionat; bucatarie echipata si mobilata complet; dedurizator AR ECOWATER-SUA; interfon; sistem integrat de monitorizare-paza cu interventie asigurata de o firma de specialitate; parchet masiv din bambus la parter si parchet stratificat bambus la etaj.
Toate acestea se concretizeaza intr-o adevarata investitie de suflet, care asigura conditiile necesare unui trai confortabil, relaxat, sigur si modern intr-un cadru natural deosebit! Va invitam sa descoperim impreuna, in cadrul unei vizite de prezentare, proprietatea descrisa mai sus!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon Spații agrement
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Scară interioară Sistem de alarmă
Alte spaţii
Curte Debara Grădină Irigații WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare