Vânzare duplex 5 camere în Bună Ziua.

155.000 €
  • Cluj-Napoca
  • ID proprietate: RMX2650
Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă150 mp suprafaţa construită180 mp suprafaţa teren230 mp camere5 dormitoare3 etajeP băi2 anul construcţiei2016 tip imobilcase actualizat la15.05.2018

Descriere


Re/MAX Grup de Lux oferă spre vânzare o proprietate nouă și interesantă în Bună Ziua. Este o locuință tip duplex care se vinde la stadiul semifinisat și are 4 camere. Totodată locuință oferă posibilitatea creării și a 2 încăperi în demisol, una dintre ele putând fi o bucătărie de vară, iar cealaltă un spațiu de depozitare foarte util pentru orice familie. Este suficient de aproape de strada principală ca să beneficieze de mijloacele de transport în comun aferente, lucru foarte practic întotdeaună.
La edificare s-au folosit materiale de calitate, lucru care se vede de la o primă vizionare (pentru cei care se pricep în domeniu), iar celorlalți li se poate înșirui lista de materiale folosite.
Cu titlu de bonus, la cei 120 mp din acte există încă un nivel în spatele casei, care cuprinde alți 30 mp.
Celelalte caracteristici se pot vedea mai jos.
Așadar, este o locuință potrivită pentru cineva care dorește să-și pună amprenta asupra designului și amenajării casei sale și să o facă exact așa cum a visat!

Pentru alte detalii și vizionari, aștept cu drag să mă contactați!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare Curent Gaz
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Scară interioară
Alte spaţii
Boxă la subsol Grădină
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare