Vila de vanzare cocheta, cartier 23 August, 2 corpuri de cladire

95.000 € (633 €/mp)
  • Bucuresti, 23 August (Catelul)
  • ID proprietate: RMX970
Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă150 mp suprafaţa construită220 mp suprafaţa teren380 mp camere5 dormitoare2 etajeP+M băi2 anul construcţiei2000 tip imobilcase actualizat la07.09.2017

Descriere


Proprietate atipica, formata din 2 corpuri de cladire, unul din anii 1950, din caramida, renovat integral in jurul anului 2008 si celalat corp construit mai nou, in anul 2000. Este interesanta pentru cei ce doresc o casa la curte in zona 23 August-Pantelimon-Gara Catelul.
Lotul de teren pe care se afla situata proprietatea are 380 mp iar apropierea de parc constituie un mare avantaj pentru cei ce doresc liniste, multa verdeata si sunt iubitori ai sportului in aer liber. Daca zona prezinta un avantaj pentru dvs. va invit sa vizionati aceasta proprietate care din punctul meu de vedere este in acest moment cea mai buna din piata.
Casuta este cocheta, cu un teren generos, cu curte mare, luminoasa, plina de verdeata si este perfecta pentru o locuinta de familie cu copii.
Proprietatea este formata din 2 corpuri de cladire, casa propriu zisa formata din living, bucatarie, hol, 2 dormitoare, baie si pivnita si un garaj separat cu spatii de depozitare, o baie si 2 etaje cu o structura open space, ce pot avea orice destinatie doriti. Acest corp de cladire are o amprenta la sol de 43 mp.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aer condiționat Scară interioară
Alte spaţii
Curte Pivniță
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare