Casă cu curte proprie Cristian

127.000 € (901 €/mp)
  • Cristian
  • ID proprietate: RMX16266
Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă141 mp suprafaţa construită180 mp suprafaţa teren311 mp camere5 dormitoare4 etajeP+1E+Pod+M băi2 anul construcţiei2008 tip imobilcase actualizat la08.08.2018

Descriere


CASA, SEMINEU, CURTE PROPRIE, INTIMITATE, GARAJ, GRADINA, ZONA DE GRATAR... sunt cele mai frecvente cerinte ale cumparatorilor cand suntem sunati pentru o proprietate.
Toate aceste cerinte le puteti regasi in aceasta casa propusa spre vanzare, situata in comuna Cristian, care se preda noilor proprietari mobilata utilata, si despre care o sa va fac o descriere mai detaliata :
Casa nu a fost facuta pentru vanzare ci ca sa fie caminul unei familii, dar situatia se mai schimba pe parcurs si proprietarii doresc acum sa se desparta de ea.
Casa este structurata pe parter plus mansarda si pod.
La parterul casei, de la intrare o sa va intimpine un hol mare, spatii foarte luminoase, un living de 36,50 mp, care este dotat cu semineu , un spatiu creeat special pentru a lua masa cu toata familia sau a savura o seara placuta cu prietenii, o bucatarie generoasa de 15,10 mp, mobilata cu bun gust, de unde puteti iesi pe terasa casei in serile lungi de vara, o baie cu cabina de dus cu geam de aerisire si spatii de depozitare.
Tot la parter mai avem un dormitor de 12,18 mp, care este foarte util in caz ca aveti persoane varstnice care nu mai pot urca scarile, sau puteti sa ii dati o alta destinatie in functie de prioritatile familiei dumneavostra.
La etajul casei se ajunge pe scarile largi din beton imbracate cu lemn, unde regasim 3 dormitoare , doua dintre ele cu iesire pe balcon, loc de unde poti admira privelistea.
Dormitoarele au suprafete mari respectiv de 19,02 mp,18,34 mp 12,47 mp si sunt foarte luminoase .
Baia care deserveste aceste dormitoare are 10,49 mp si este dotata cu cada si asigura tot confortul pentru o familie.Este mobilata si utilata .
In caz ca aveti nevoie de un loc in care sa stati linistit , sau sa va creeati propriul spatiu puteti sa urcati in podul casei pe o scara retractabila,care este deocamdata folosit ca spatiu de depozitare, dar care poate fi transformat cu usurinta in ceea ce isi doreste viitorul proprietar.
Casa are garaj de 24 mp,care deocamdata este acoperit cu o copertina,dar care se poate inchide oricand cu o usa cu telecomanda.
Casa este construita din fundatii de beton, peretii exteriori din caramida de 37,5 cm, peretii de compartimentare sunt realizati din caramida nu din rigips, planseul peste parter din beton armat si are canalizare.
Incalzirea casei se poate face cu cele 2 centrale, una Ferolli pe lemne si cealalta Ariston pe gaz.
Terenul casei este in concesiune de la primaria Comunei Cristian pe toata durata constructiei.
Pentru mai multe detalii de constructie, planurile casei, memoriu tehnic de arhitectura sau programarea unei vizionari , nu ezitati sa ne contactati.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat vase Scară interioară Șemineu TV
Alte spaţii
Curte Grădină
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare