Casă / Vilă cu 5 camere

154.900 € (738 €/mp)
  • Biharia
  • ID proprietate: RMX15171
Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă210 mp suprafaţa construită276 mp suprafaţa teren3557 mp suprafaţa curte827 mp camere5 dormitoare4 etajeP băi2 anul construcţiei2007 tip imobilcase actualizat la12.04.2018

Descriere


EXCLUSIVITATE! Comision 0% la cumparare!
RE/MAX Joy Oradea ofera la vanzare o vila de exceptie, situata intr-o zona exclusiva . Pozitia in care este amplasata casa este deosebita, iar compartimentarea, vecinatatile si linistea din zona îi aduc plus valoare.
In amenajarea acestei case si-a pus amprenta proprietara,cu un cunoscut arhitect, care a pus accentul pe confortul familiei prin alegerea unor solutii emotional estetice.
Cu regim de inaltime P cu o compartimentare bine gandita si functionala, cu spatii generoase si bine vitrate, cu suprafata utila de 210mp si teren aferent de 3557 mp, oferta este deosebita ca pret si calitate!
Parterul este impresionant prin spatiile deschise si generoase si prin proportiile bine alese si se compune din holul de acces, un living/dining mare si bine vitratsi patru camere. Zona de zi este de tip open-space, cu trecere fluida de la o functiune la alta. Delimitarea livingului de zona de dining este aproape imperceptibila, iar bucataria pastreaza un aspect aerisit si se integreaza perfect in imaginea de ansamblu. Peretii si accesoriile pentru ferestre au culori neutre si creeaza o atmosfera confortabila si relaxanta in fiecare încapere.
Cadrul exterior este la fel de relaxant si reconfortant si gândit in detaliu. Terasa generoasa, amenajata atent, florile proaspete si gazonul verde, inconjurat de copaci, zona de relaxare, sunt suficiente pentru a te deconecta de agitatia si stresul cotidian.
Oferta se adreseaza celor care isi doresc o casa cu multa personalitate, intr-o zona buna si linistita!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon Piscină exterioară
Dotări
Aer condiționat Sistem de alarmă
Alte spaţii
Curte Grădină Irigații
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare