Vila cu panorama deosebita in zona rezidentiala de case!

121.800 € (1.092 €/mp)
  • Floresti
  • ID proprietate: RMX14825
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă111.5 mp suprafaţa construită156 mp suprafaţa teren521 mp camere5 dormitoare3 etaje1S+P+2E+Pod băi2 anul construcţiei2018 tip imobilcase actualizat la17.07.2018

Descriere


RE|MAX Invest va propune la vanzare cu comision 0 % la cumparator, o proprietate situata intr-o zona rezidentiala de case.
Aceasta vila, inventiv proiectata, pozitionata in zona limitrofa Clujului, in Floresti, zona Tauti, dispune de un spatiu central generos, are o suprafata utila de 111,5 mp., cu teren aferent de 521 mp., front de 15 ml.
La suprafata utila se adauga doua terase la parter si doua balcoane la etaj, amprenta la sol a casei fiind 78 mp, in curte fiind amenajata o parcare pentru doua masini, iar in gradina, doua terase ce ofera o priveliste extraordinara. Constructia dispune la parter de un livingroom, dining, bucatarie, baie , hol, camera tehnica si spatiu de depozitare. La etaj sunt 3 dormitoare, dressing, baie si doua balcoane ce ofera o panorama de 360 grade.
In pod, spatiu de depozitare. La constructia casei sunt folosite materiale premium: -zidarie Cemacon, -ferestre si usi termopan profil Salamander 7 camere. cu 3 sticle: four season+low e,-usa de intrare Salamander cu panou aluminiu de la Zog.ro, -tencuieli si gleturi de la Baumit, -termoizolatia tavanului : polistiren Caparol + vata minerala 15 cm, -acoperis Grande Mato (cea mai groasa invelitoare existenta pe piata), -incalzire in pardoseala la parter si etaj: Rehau, -centrala termica Viessman (Germania) 24Kw, -termosistem Caparol 10 cm EPS 80, -tencuiala decorativa Caparol + piatra naturala.Utilitati: apa, gaze, curent, canalizare.La 300 metri e pozitionata statie autobus, restaurant, magazine si farmacie.
Va invit la vizionare!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare