EXCLUSIV! Vanzare in Gilau vila cu 5 camere

142.000 € (816 €/mp)
  • Gilau
  • ID proprietate: RMX14033
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă174 mp suprafaţa construită209 mp suprafaţa teren670 mp camere5 dormitoare3 etajeP+1E băi3 anul construcţiei2011 tip imobilcase actualizat la04.06.2018

Descriere


EXCLUSIVITATE RE/MAX Grup de Lux! Comision 0% la cumparator!
Agentia noastra va ofera la vanzare, intr-o zona rezidentiala a Gilaului, o casa compacta, echilibrata si bine gandita. In regim de inaltime P+E, cu suprafata utila de 174 mp si teren aferent de 670 mp, cu finisaje frumoase, oferta se inscrie printre ofertele de exceptie de pe piata imobiliara atat din punct de vedere al calitatii, cat si al pretului.
Casa este racordata la toate utilitatile: gaz, canalizare, apa, electricitate.
Parterul casei este compus din holul de acces, un birou spatios, un living generos care este completat de locul de servit masa, o bucatarie complet utilata cu electrocasnice de ultima generatie si cu mobilier personalizat, o baie modern utilata, scara interioara (din lemn masiv) spre etajul casei, iar spre gradina din spate exista o terasa perfecta pentru momentele de relaxare.
Etajul dispune de un hol mare si luminos, un dormitor generos cu dressing, baie proprie si balcon si alte doua dormitoare spatioase deservite de o a doua baie.
Parterul casei este mobilat cu mobilier german personalizat, exista sistem de aer conditionat in bucatarie, in dormitorul principal si in living, iar in zona de zi este un semineu functional care da o nota aparte.
Pentru siguranta proprietarilor, casa este conectata la dispeceratul firmei de paza si asigurata cu sistem permanent de supraveghere video cu camere de exterior, panou de acces, senzori de miscare si senzori de fum.
Terenul aferent casei este imprejmuit cu gard de lemn si amenajat cu plante decorative si flori perene.
Casa isi asteapta noii proprietari, care se pot muta imediat intr-o casa moderna, de bun gust si la un pret atractiv!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Scară interioară Șemineu Sistem de alarmă
Alte spaţii
Curte Grădină WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare