Casa Str Prahova

275.000 € (790 €/mp)
  • Brasov, 13 Decembrie
  • ID proprietate: RMX1339
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Video


Caracteristici


suprafaţa utilă348 mp suprafaţa construită417 mp suprafaţa teren200 mp camere5 dormitoare4 etajeD+P+1E+M băi3 anul construcţiei2005 tip imobilcase actualizat la07.09.2017

Descriere


Oferim spre vanzare casa cu amplasare excelenta avand regim de inaltime D+P+E+M situata pe Str. Prahova Nr 24,constructie 2005,cu amprenta la sol de 120 mp si o suprafata utila de 348 mp.
Imobilul beneficiaza de una dintre cele mai bune locatii din Brasov: la 2 minute de Piata Dacia;la 4 minute de Gara,Unirea Shopping Center;la 5 minute de centrul de afaceri al Braşovului, format din clădiri de birouri, sedii de banci, parc, restaurante şi cafenele.
Dispunere pe nivle:
-demisol compus din dressing,pivnita si baie;
-parter compus din living,dining,bucatarie,birou,baie,spati­u depozitare;
-etaj compus din 3 camere,2 bai, terasa;
-mansarda compusa dintr-un OPEN SPACE.
Mansarda este construita in stil rustic fiind locul ideal pentru o partida de tenis de masa sau un mini cinema iar de pe balconul acesteia puteti admira Tampa si imprejurimile.
Constructia este termoizolata,tencuiala decorativa, tamplarie PVC cu geam termopan,parchet natural de stejar, 2 centrale termice Vaillant pe gaz,acoperis tigla tip Bramac.
Proprietatea dispune de o curte amenajata si de o terasa generoasa de 40 mp la etajul 1 unde va puteti petrece ziua impreuna cu familia sau pur si simplu relaxandu-va in timp ce savurati cafeaua de dimineata energizandu-va pentru intreaga zi.Pe langa toate acestea imobilul dispune de o parcare acoperita pentru 2 automobile.
Suprafata terenului este de 200 mp cu front stradal 13 m la Str. Prahova.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare