Casa in Santaul Mare cu 5 camere

57.000 € (356 €/mp)
  • Santaul Mare
  • ID proprietate: RMX11727
Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă221 mp suprafaţa construită256 mp suprafaţa teren1180 mp suprafaţa curte300 mp camere5 dormitoare4 etaje1S+P băi2 anul construcţiei1918 tip imobilcase actualizat la07.05.2018

Descriere


EXCLUSIVITATE! Comision 0% la cumparare!
REMAX JOY va ofera la vanzare o casa deosebita situata in Santaul Mare,pe o strada linistita, cu putin trafic si cu o priveliste deosebita. Casa frumoasa si compacta la exterior, dar spatioasa si plina de lumina la interior, este situata pe un teren de 1180 mp, are suprafata utila de 221 mp.cu posibilitatea de mansardare. Privita din spatiul public, casa se evidentiaza printr-un design aparte, foarte placut ochiului. Rafinamentul si liniile impecabile sunt rezultatul unei atentii deosebite acordata detaliilor arhitecturale.
Spatiul de zi are o compartimentare functionala, oferind calitate vietii si un sentiment de relaxare si confort. Aici se afla un antreu de primire, bucataria , un living spatios , patru dormitoare, doua bai , o debara perfecta pentru depozitare, si o terasa.
In curte se afla doua garaje spatioase , aceste spatii fiind foarte utile pentru orice casa.
Terenul aferent este impartit intre curte si gradina, carora li s-a acordat aceeasi atentie deosebita. In curtea plina cu verdeata si pomi se gasesc doua garaje foarte utile.
Oferta se adreseaza celor care isi doresc o casa cu multa personalitate, intr-o zona buna si linistita!
La cumpararea acestei proprietati se mai poate achizitiona si un teren de 2129mp.
va invitam la vizionare!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Alte spaţii
Debara Grădină Pivniță WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare