Vila in stil unic cu 5 camere in Dezmir

98.000 € (742 €/mp)
  • Dezmir
  • ID proprietate: RMX11512
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă132 mp suprafaţa construită220 mp suprafaţa teren440 mp camere5 dormitoare3 etajeP+1E băi2 anul construcţiei2017 tip imobilcase actualizat la25.04.2018

Descriere


RE|MAX Invest va propune la vanzare cu comision 0 % la cumparator, o proprietate situata intr-o zona in plina dezvoltare.
Aceasta vila, inventiv proiectata, se bucura de una dintre cele mai linistite pozitionari din zona limitrofa Clujului, in Dezmir, pe strada Trandafirilor, zona ferita de traficul intens, de zgomotul generat de aglomeratia urbana a orasului. Proiectata intr-un stil unic si distinctiv, vila are un design ce dispune de un spatiu central generos, are o suprafata utila de 132 mp., cu teren aferent de 440 mp. Intrarea principala in casa va fi placata cu piatra naturala, iar din holul central se face accesul spre: camera de zi, bucataria, birou, baie, camara, etaj. Camera de zi si bucataria au acces spre terasa exterioara de18.45 mp. Garajul, proiectat pentru o masina, include si o magazie, iar accesul se face din acelasi hol.
La etaj, se regasesc cele 3 dormitoare generoase si o baie. Din dormitorul principal se acceseaza camera dressingului, si balconul acoperit. Din hol se face accesul pe terasa spatioasa de 30 mp, situata deasupra garajului, cu vedere la partea principala a curtii.
Drumul de acces este pietruit, iar toate utilitatile vor fi disponibile: gaz, curent, apa, fosa septica. Vila, in constructie, cu finalizare estimata in iulie 2018, se vinde semifinisata ( tencuieli interioare si exterioare, centrala termica, calorifere, tamplarie termopan, izolatie exterioara cu polistiren de 10 cm, acoperis cu tigla, instalatiile electrice, sanitare si scurgerile complet realizate). Constructia, a carei amprenta la sol este de 112mp, are regim de inaltime P+1E, avand o suprafata construita de 220 mp.
Daca iti doresti liniste, spatiu si intimitate, aceasta proprietate moderna, iti poate oferi tot confortul de care ai nevoie.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Curent Gaz
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Alte spaţii
Curte Debara
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare