Vila segment de lux, zona Sanpetru.

285.000 € (704 €/mp)
  • Sanpetru
  • ID proprietate: RMX10751
Comision 0% Exclusivitate Rezervată

Caracteristici


suprafaţa utilă405 mp suprafaţa construită455 mp suprafaţa teren2200 mp suprafaţa curte987 mp camere5 dormitoare4 etajeP+1E+M băi4 anul construcţiei2013 tip imobilcase actualizat la06.07.2018

Descriere


OFERTA REZERVATA !
Va prezint spre achizitie o proprietate de exceptie, situata in zona rezidentiala a localitatii Sanpetru, incadrata in categoria de LUX, si va invit sa treceti pragul acestei case, sa va convingeti singuri de personalizarea interioara deosebita, de spatiile mari si luminoase, de terasele de pe care puteti admira privelistea, de calitatea materialelor folosite si nu in ultimul rand de mobilierul cu gust ales, toate acestea facandu-va sa va simtiti repede "CA ACASA " .
Proprietatea imbina confortul cu luxul, dar totodata pastreaza acel aer de simplitate si caldura datorita modului cum a fost conceputa, fiind configurata pe parter, etaj si mansarda, cu scari largi si spatii vitrate.
La parter ne intampina o zona in care familia isi petrece cea mai mare parte din timp, o bucatarie open space cu loc de luat masa, camera de zi foarte spatioasa cu geamuri mari cu un semineu care va face sa simtiti si mai mult caldura acestui loc, o baie si o camara, loc din care puteti sa iesiti direct pe terasa casei.
Tot la parter ne intimpina un living generos, un dormitor, o terasa, baie si camera centralei.
Cum urcam scarile la etaj, vom regasi alte 3 dormitoare cu spatii mari luminoase, personalizate in functie de nevoile actuale ale familiei. Avem aici un dormitor matrimonial cu terasa, altul pentru camera copiilor si inca un dormitor de oaspeti.
Cele 3 dormitoare sunt deservite de 2 bai, una cu cada si cealalta cu dus. Tot la etaj se afla in afara de cele 2 holuri spatioase,o debara foarte utila si inca o terasa.
Mansarda casei open space este amenajata si i se poate da orice destinatie in functie de viitorul proprietar.
Foisorul casei este un punct de atractie si un loc foarte frumos amenajat de proprietari unde se imbina rusticul cu modernul, loc in care puteti petrece seri minunate cu prietenii si familia.
Garajul casei este dotat cu centrala termica proprie si are inca o camera, totul se face cu intrare din exterior in caz ca se doreste folosirea lui ca spatiu, deoarece in fata portii este un loc de parcare generos pentru mai mult de 6 masini.
Curtea este una generoasa, amenajata frumos cu dale la intrare si cu spatii verzi ingrijite.
In spatele casei mai este un teren de 1200 mp cu toate utilitatile trase, care se va vinde o data cu aceasta proprietate.
Pretul actual al casei este doar cu mobila de bucatarie inclusa iar pentru restul de mobilier se va face o discutie separata.
Pentru mai multe detalii, planuri, dimensiuni si tot ce tine de cosntructia acestei proprietati, va rog sa ma contactati telefonic sau prin e-mail.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon Spații agrement Videointerfon
Dotări
Aragaz Frigider Jacuzzi Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Scară interioară Șemineu Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Curte Debara Grădină Irigații WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare