Casa de vanzare, Vlaha, ultrafinisata si mobilata, 2000 mp teren

249.000 € (996 €/mp)
  • Vlaha
  • ID proprietate: RMX10094
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă250 mp suprafaţa construită310 mp suprafaţa teren2000 mp camere5 dormitoare4 etajeP+M băi3 anul construcţiei2011 tip imobilcase actualizat la19.07.2018

Descriere


RE/MAX Concept va propune spre vanzare in Exclusivitate si cu Comision 0% la cumparator, o proprietate spectaculoasa in Vlaha, la 15 km de centrul orasului Cluj-Napoca, într-o zonă liniștită cu grădini și spații verzi generoase.
Terenul in suprafata de 2000 mp e locul ideal pentru relaxare sau gradinarit si va poate oferi acea oaza de liniste de care aveti nevoie dupa o zi de munca. Pe teren exista si o fantana, cu pompa de apa, pentru irigarea intregii gradini.

Cu materiale de cea mai buna calitate, Casa este construită pe fundații din beton, cu pereți de cărămidă si acoperita cu tigla. Cu un regim de inaltime P+M, cu o compartimentare bine gandita si functionala, cu spatii generoase si luminoase, cu suprafata utila de 165 mp, casa este una deosebita! La Parter este un living cu iesire pe terasa si in curte, bucatarie, un dormitor si o baie. La Mansarda sunt 2 dormitoare si o baie. Mansarda se poate recompartimenta in 3 dormitoare si 2 bai daca se doreste acest lucru. La subsol exista si o mica pivnita.

Pe teren mai exista o constructie P+M, in suprafata de 100 mp, la parter fiind un garaj dublu, iar deasupra garajului un apartament cu o camera, de asemenea complet utilat si mobilat.

Proprietatea dispune de toate utilitatile (gaz, curent, apa, canalizare), iar incalzirea se face prin centrala termica.
Intreaga prorpietatea se vinde la cheie, mobilata si utialata.
Pentru informatii suplimentare sau alte detalii va stau la dispozitie.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Șemineu TV
Alte spaţii
Curte Grădină Pivniță
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare