Casă / Vilă cu 5 camere în zona 1 Mai

155.000 € (969 €/mp)
  • Bucuresti, 1 Mai
  • ID proprietate: RMX811
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă160 mp suprafaţa construită220 mp suprafaţa teren105 mp camere5 dormitoare4 etaje1S+P+1E+M băi2 anul construcţiei1950 tip imobilcase actualizat la23.07.2018

Descriere


Vila este construita in stil englezesc, este cocheta, cu camere generoase, bine structurata si extrem de bine intretinuta. Pentru cei ce doresc sa locuiasca in zona 1 Mai, pe o strada linistita, retrasa de la bulevard este proprietatea perfecta.
Desi lotul de teren al casei este micut, are doar 105 mp iar amprenta casei este de 70 mp, restul de teren se poate folosi in totalitate. Curtea are intimitate si chiar si mica, iti da senzatia ca locuiesti la casa.
Structura casei este foarte buna, chiar daca anul de constructie este aproximativ 1950. Rezistenta este foarte buna, peretii sunt din caramida si se pastreaza impecabili, subsolul este aerisit si uscat, nu exista infiltratii.
Casa este structurata S+P+E+M, fiecare nivel find bine compartimentat, nu este necesar spargerea vreunui perete pentru marirea spatiului, totul este din constructie bine gandit.
Subsolul cuprinde camera tehnica, cu centrala casei dar si inca o incapere ce se poate folosi ca spatiu de depozitare, crama, spalatorie, sau orice alta utilitate doreste sa-i dea viitorul proprietar.
Parterul cuprinde intreaga zona de zi, o bucatarie dubla dar si un living generos. Tot aici avem o mica toaleta. Accesul la etaj se face pe o scara ingusta, dar lejer de urcat si cel mai important lucru este lumina naturala de care beneficiaza aceasta scara, ceea ce constituie un mare avantaj.
Etajul este format din dormitorul matrimonial cu dressing si baie generoasa cat si un al doilea dormitor.
Mansarda este impartita in 2 camere, la fel ca etajul, cu precizarea ca aici nu exista baie, insa poate fi facuta una.
In concluzie, casa poate avea fara probleme 4 dormitoare generoase, 2 bai mari si o toaleta de serviciu. Are toate calitatile unei proprietati, chiar daca curtea libera nu-i decat ca o terasa, in jur de 30-35 de mp.
Exteriorul casei este izolat partial cu polistiren, in curte exista apa, se poate parca si o masina daca se doreste.
Din punct de vedere juridic, nu exista spete complicate, casa este mostenire.
Nu exista ipoteci, vanzarea se poate face imediat.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Scară interioară
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare