Vila de inchiriat Pipera Iancu Nicolae

3.000 €/lună (14 €/lună/mp)
  • Bucuresti, Iancu Nicolae
  • ID proprietate: RMX11212
Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă211 mp suprafaţa construită250 mp suprafaţa teren500 mp camere5 etajeP+1E băi4 anul construcţiei2017 tip imobilcase actualizat la03.01.2018

Descriere


Va propunem spre inchiriere o vila, constructie 2017, situata in zona Pipera, pe strada Iancul Nicolae.
Proprietatea face parte dintr-un ansamblu cu circuit inchis format din patru vile, oferind viitorilor chiriasi sentimentul de siguranta si discretie.
Resedinta are o arhitectura moderna, atat in exterior cat si in interior, avand toate dotarile necesare.
Dispunerea camerelor a fost atent gandita de catre arhitecti pentru a asigura un confort sporit.
La parter exista o zona de living generoasa prevazuta cu un semineu functional, zona de unde se poate accesa si curtea interioara, o bucatarie tip american, ce este dotata cu aparatura de ultima generatie, si o toaleta de serviciu.
La etaj regasim patru camere ce pot avea destinatia dorita de catre viitorul chirias. Dormitorul matrimonial dispune de o baie proprie, precum si o zona creata special pentru dressing.
Casa beneficiaza si de un garaj interior, cu o suprafata generoasa ce permite atat parcarea automobilului, dar poate fi folosit si pentru depozitare. Garajul are acces direct in vila.
datorita locatiei, proprietatea este ideala petru resedinta, avand in imediata apropriere scoli, gradinite, hypermarketuri, Jolie Ville si Mall Baneasa, dar si pentru o persoana juridica,avand vizibilitate din strada Iancu Nicolae.
Pentru detalii suplimentare va stau la dispozitie.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Scară interioară Șemineu
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare